Karen K3 geen thuisblijfmoeder

Aan alles komt een eind. Ook aan het zwangerschapsverlof van bekende zangeressen. Tenzij ze ervoor kiezen om thuisblijfmoeder te worden, stappen de meeste moeders na een maand of drie weer terug in het arbeidsproces. Ook Karen van K3 moest er dit weekend weer aan geloven. In februari werd ze moeder van zoontje Sky. En vrijdagavond stond ze voor het eerst sinds de geboorte weer op het podium met haar collega’s Kristel en Josje.

Volgens de Telegraaf moest Karen haar baby wel met pijn in het hart twee dagen missen. Maar de opening van Plopsa Indoor in Coevorden was blijkbaar te belangrijk om over te mogen slaan. Daar zou de grote baas van Studio 100 Gert Verhulst (ook de broodheer van K3) niet blij mee geweest zijn.

Karen: „Het is een beetje dubbel. Natuurlijk ben ik heel blij om weer op te treden, maar toen ik Sky gedag moest zeggen, was dat wel even een pijnlijk moment.”

Deze maand beginnen ook de opnamen van de sitcom van K3. Na de zomer verschijnt er een nieuw album en vanaf oktober trekken Karen, Kristel en Josje weer door Vlaanderen en Nederland.

Lees ook:Karen van K3 is zwanger
Lees ook:Baby Karen geeft Josje eindelijk rustpauze
Lees ook:Karen van K3 bevallen van zoontje
Lees ook:Zwangere Mega Mindy past niet meer in pakje
Lees ook:Kathleen Aerts (ex-K3) is zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>