Baby Karen geeft Josje eindelijk rustpauze

Het zwangerschapsverlof van Karen Damen van K3 duurt tot mei. Door de geboorte van zoontje Sky krijgen ook de andere leden van het populaire meidengroepje wat broodnodige rust. Vooral Josje, de vervangster van de vorig jaar opgestapte Kathleen, was toe aan een break. Ze verhuisde van Amsterdam naar Antwerpen, verbrak de relatie met haar vriend en stapte in de razend drukke wereld die K3 heet …

In de Vlaamse krant De Standaard zegt Josje: “Het was een hectische tijd. Het is zo overdonderend geweest. Gelukkig is werken bij K3 precies waar ik op had gehoopt: de leukste baan van de wereld.”

Het zwangerschapsverlof van Karen duurt tot mei. Tot die tijd staan de meiden op non-actief: “Vanaf mei gaan we ons voorbereiden op het zomerfestival, een nieuwe single, een nieuwe cd, opnamens voor een televisiefilm, optredens in Plopsaland én onze tournee. Tot dan heb ik de tijd om alles op een rijtje te zetten.”

Klik hier om het hele interview met Josje te lezen.

Lees ook:Karen K3 geen thuisblijfmoeder
Lees ook:Karen van K3 bevallen van zoontje
Lees ook:Kinderopvang volgend jaar 1400 euro duurder
Lees ook:Baby per ongeluk opgesloten in auto
Lees ook:Brussel wil zwangerschapsverlof oprekken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby Karen geeft Josje eindelijk rustpauze

  1. cheyenne

    wow is karen nu nog een keer zwanger??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>