Raffaëla moest niets van haar baby hebben

 

Het komt voor mij niet als een verrassing. Dat Idols-winnares Raffaëla in het begin grote moeite had met het moederschap. Ook al deed ze zich in de publiciteit voor als de gelukkigste vrouw op aarde, ik zou haar nou niet meteen als oermoeder willen bestempelen. In de Party van deze week vertelt Raffaëla dat het krijgen van een kind haar niet bepaald in de kouwe kleren is gaan zitten.

Sterker nog, ze is er zelfs bijna aan onderdoor gegaan, zo schrijft het roddelblad. De bevalling was voor haar zo’n hel dat ze alleen daarom al nooit meer een kind zou willen. Tot overmaat van ramp kreeg ze ook nog een postnatale depressie. Raffaëla: ,,Ik was ruim 23 kilo aangekomen en schaamde me voor mezelf. Mijn schaamte en onzekerheid kregen uiteindelijk grip op mijn gevoelens voor mijn kindje Beautiful Hope. Ik moest haar niet. Het klikte niet tussen haar en mij, ik wilde niets met haar te maken hebben.”

De baby sliep ‘s nachts op de zusterpost. Raffaëla wilde haar niet op de kamer hebben, ze kon niet met haar omgaan. Gelukkig waren er mensen in haar directe omgeving die haar hebben opgevangen. Dankzij de constante zorg en hulp van haar zus begon Raffaëla haar dochter langzaam maar zeker te accepteren. Nu noemt de zangers haar ‘het mooiste kind van de wereld’.

Lees ook:Het is een wonder: baby twee keer geboren!
Lees ook:Helft baby’s slaapt na drie maanden door
Lees ook:Kandidate The Voice of Holland zwanger
Lees ook:Broer of zus vergroot levensgeluk
Lees ook:Kidman verzweeg dochter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Raffaëla moest niets van haar baby hebben

  1. Paul

    Nou ja, ik moest met Idols ook eigenlijk niets van Raffaela hebben. Voor mij is dit bericht geen verrassing. Ik ken haar natuurlijk niet, dus heb eigenlijk geen recht dit te zeggen maar ik sta er niet van te kijken!

      /   Reply  / 
  2. bibi

    gatverredamme zeg, dat is toch niet normaal! ik snap niet dat je over je eigen kindje zoiets kunt zeggen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>