Foto’s Sophie van Ballegooy al op internet

Daar zullen ze bij de Party niet blij mee zijn! Dat de eerste exclusieve foto’s van Sophie van Ballegooy al binnen enkele uren rondzwerven op internet. Notabene papa Huub zèlf (ex-bewoner van De Gouden Kooi) fluistert ons in waar ze te vinden zijn. Op Twitter schrijft de trotse vader woensdagmiddag dat de foto’s van ‘onze Sophie’ bekeken kunnen worden op het forum van Fok.nl. En inderdaad! Eén van de forumleden is naar de kiosk gerend, heeft het artikel plus de bijbehorende foto’s ingescand en vliegensvlug geplaatst. Wat een huisvlijt!

Ik zou zeggen: koop gewoon zelf een exemplaar van de nieuwste Party als je zo graag van dichtbij wilt zien hoe schattig baby Sophie is. Maar blijkbaar zijn alle ex-bewoners van De Gouden Kooi nog zo hot dat iedereen de plaatjes zo snel mogelijk wil zien. Dan hou je dit soort hobby-uitspattingen kennelijk niet tegen!

Overigens zag ik zojuist op de website van Party ook een foto staan van baby Sophie. Dus als je je echt niet kunt inhouden en er geen cent aan wilt spenderen … Kijk dan hier.

Lees ook:Eerste foto’s Sophie van Ballegooy in Party
Lees ook:Privé filmpje Huub, Claire en Sophie
Lees ook:Prinsesje van Claire en Huub heet Sophie!
Lees ook:Claire beschuldigt Huub van huiselijk geweld
Lees ook:Ook medelijden met baby van Gouden Kooi’s Nadia?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foto’s Sophie van Ballegooy al op internet

  1. Linde en Anouk

    Wij vinden rossige Sophie niet mooi

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>