Claire beschuldigt Huub van huiselijk geweld

Tsjonge .. een paar maanden geleden schreef ik hier nog hevig zwijmelend over de prachtige zwangerschapsshoot die ex-Gouden Kooi-bewoners Huub en Claire hadden laten maken. En leefde ik intens mee met de bevalling en de geboorte van hun dochtertje Sophie. Maar de roze zeepbel lijkt nu voorgoed uit elkaar gespat. Enkele weken geleden werd al bekend dat het stel gaat scheiden .. en nu heeft Claire zelfs aangifte gedaan tegen Huub wegens huiselijk geweld!

De ex-bewoners van de Gouden Kooi lieten ons eerder nog geloven dat ze in goed overleg uit elkaar zouden gaan. Inmiddels heeft Claire Recourt aan RTL Boulevard laten weten dat ze weg is gegaan, omdat ze te bang was om bij Huub van Ballegooy te blijven: “Als je twee weken na je bevalling opnieuw heel erg bang moet zijn voor je man dan vind ik dat een hele goede reden om weg te gaan.”

De beschuldiging is zo serieus dat Claire aangifte heeft gedaan. Justitie heeft een onderzoek ingesteld. Claire vertelt: “Er zijn gewoon dingen gebeurd die niet te accepteren zijn. Dat heeft te maken met agressie. Dan werd hij woedend, en had daarna spijt. Hij zei dan dat hij dat niet had moeten doen. Maar wanneer hij het blijft doen, zelfs wanneer je net bevallen bent, dan is het iets typisch aan het worden. Ik denk dat diegene dan echt een probleem heeft en dat vind ik dat een hele goede reden om weg te gaan.”

Gisteren verschenen in weekblad Party foto’s van Huub hand in hand met een brunette. Claire is dan ook helemaal klaar met haar ex: “Dat is gewoon walgelijk! Hij houdt er geen seconde rekening mee wat zoiets over tien jaar voor effect heeft op onze dochter Sophie. Hij is volledig onvoorspelbaar en alleen met zichzelf bezig.”

Huub ontkent de beschuldigingen van Claire. De afgelopen weken reageerde hij via Twitter nog onomwonden op de huwelijksproblemen maar die pagina  is inmiddels uit de lucht. Ook op Huub’s weblog blijft het vooralsnog stil, al wordt daar door bezoekers wel hevig gediscussieerd over de aangifte van Claire.

Klik hier voor het interview met Claire in RTL Boulevard.

Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi staat op ploffen
Lees ook:Gouden Kooi’s Huub en Claire uit elkaar
Lees ook:Claire uit Gouden Kooi zwanger van Huub
Lees ook:Neeeeeee … Claire is nog niet bevallen!!
Lees ook:En Huub gaat twitteren tijdens de bevalling ..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>