Nicole Kidman wil bevallen op dwarsfluitmuziek

Nicole Kidman laat niets aan het toeval over. Zwangerschap èn bevalling zijn tot in de finesse geregeld. Zo heeft de 41-jarige actrice ook haar wensen als het aankomt op de muziek tijdens haar bevalling. Op het CD’tje dat ze zelf heeft samengesteld staan natuurlijk ook een paar liedjes van de vader van haar kind, countryzanger Keith Urban. Maar bovenaan het lijstje prijken melodieën van de Ierse fluitist Sir James Galway. Vooral z’n klassieke deuntjes moeten Nicole over een week of twee door mogelijke weeënstormen, totaalrupturen en ander onheil heen trekken. Succes meid!

De Oscar-winnares heeft voor de bevalling al een privé-kamer gereserveerd in een ziekenhuis in Nashville, Tennessee. Daar kan ze dan naar believen luisteren naar de dwarsfluit van James Galway. Een niet nader genoemde bron zegt in de Mail Online: ,,Al je bij haar thuis komt staat Galway op. Ze is vooral dol op een sonate van Prokofiev.”

De geridderde fluitist Sir James Galway (68) heeft meer dan 60 albums volgefloten. Z’n grootste hit was een instrumentale versie van John Denver’s kaskraker Annie’s Song uit 1978.

Nicole Kidman heeft al twee kinderen, Isabella (14) en Conor (12). Ze adopteerde de kinderen toen ze nog getrouwd was met Tom Cruise.

 

Lees ook:Het is een meisje voor Nicole Kidman
Lees ook:Zwangere Nicole Kidman zegt het lekker niet …
Lees ook:Kidman verzweeg dochter
Lees ook:Dochter voor Nicole Kidman
Lees ook:Nicole Kidman is nu alweer een gratenpakhuis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nicole Kidman wil bevallen op dwarsfluitmuziek

 1. Layla

  Apart! :) Ik wist sowieso niet dat je er muziek bij de bevalling moest zijn.

    /   Reply  / 
 2. kimberley pex

  Ze was toch helemaal niet zwanger ?? ‘n Draag moeder is toch iemand die de vrucht voor iemand anders draagt ?

    /   Reply  / 
  1. Kombrink Kommunicatie Auteur

   Nicole heeft in 2010 nog een dochter ‘gekregen’. Letterlijk in dit geval, want dat meisje in inderdaad geboren via een draagmoeder.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>