Zwangere Nicole Kidman zegt het lekker niet …

Nicole Kidman en haar man Keith Urban zeggen het lekker niet .. of het een jongetje of een meisje wordt. Ze weten wel wat gaat worden, maar houden het geheim, schrijft het magazine People. Kidman vergezelde haar zingende hubbie naar de jaarlijkse uitreiking van de Country Music Awards in Las Vegas. De 40-jarige actrice showde haar groeiende buik en liep glimmend van trots over de rode loper. (Foto: People Magazine, credit Charley Gallay/Getty)

Keith Urban en Nicole Kidman zijn bijna twee jaar getrouwd. De baby wordt deze zomer verwacht. Het is hun eerste kind. Kidman heeft al wel twee adoptiekinderen met haar ex-man Tom Cruise, Isabella (14) en Connor (12).

Lees ook:Het is een meisje voor Nicole Kidman
Lees ook:Kidman verzweeg dochter
Lees ook:Dochter voor Nicole Kidman
Lees ook:Nicole Kidman is nu alweer een gratenpakhuis
Lees ook:Nicole Kidman weigert miljoenen voor babyfoto’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwangere Nicole Kidman zegt het lekker niet …

  1. Olga

    Gelijk heeft ze dat ze het niet zegt. In het hysterische Amerika is het al zo gauw de gewoonte dat ‘de hele wereld’ meteen moet weten wat het wordt en hoe het gaat heten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>