Wendy zoekt weer Blije Baby’s

Net als vorig jaar is presentatrice Wendy van Dijk in 2011 opnieuw het gezicht van Blijste Baby van Nederland. Dat is maandag bekend gemaakt in Amsterdam. Enkele weken geleden konden we hier al melden dat Pampers dit jaar opnieuw op zoek gaat naar de liefste, leukste, vrolijkste of grappigste baby van ons land. Over twee weken – op 1 augustus – gaat de inschrijving van start.

Trotse ouders hebben vanaf die datum een maand de tijd om de mooiste foto van hun kindje van 0 tot en met 3 jaar te uploaden. Van 1 tot en met 18 september kan er op de baby’s gestemd worden, gevolgd door een finale op dinsdag 27 september. Naast Wendy van Dijk zal papa Winston Gerschtanowitz de baby’s jureren.

Wendy van Dijk heeft veel zin in de tweede editie van de zoektocht en verwacht dat veel trotse ouders hun kindje zullen aanmelden:

“Ik moedig alle ouders van Nederland aan om leuke foto’s van hun kindje te maken. Ga lekker met ze spelen en maak zo veel mogelijk foto’s. Een beetje gek doen en je baby aan het lachen maken levert altijd de blijste foto’s op. Bij mijn Lizzy werkt dit iedere keer weer!”

Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland
Lees ook:Langer aanmelden Blijste Baby
Lees ook:25.500 Blije Baby’s aangemeld
Lees ook:Cas is de Blijste Baby
Lees ook:Blijste Baby 2011: nog 24 uur!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wendy zoekt weer Blije Baby’s

  1. Pingback: Wendy zoekt blijste baby van Nederland | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>