Blijste Baby 2011: nog 24 uur!

Heb je je kindje nog niet opgegeven voor de Blijste Baby van Nederland 2011? Dan moet je snel zijn, want de inschrijftermijn eindigt vanavond. Voor de wedstrijd zijn al meer dan 18.000 kindjes aangemeld. Meedoen is mogelijk als je baby geboren is op of na 28 september 2008.

Pampers besloot eind augustus om de aanmeldperiode voor de Blijste Baby van Nederland te verlengen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen werd de wedstrijd dit jaar opnieuw geplaagd door technische problemen op de website.

Sinds 1 augustus kunnen ouders hun kindje opgeven voor de competitie maar vanwege de mankementen is dit niet bij iedereen gelukt. Om toch iedereen de kans te geven zijn of haar baby aan te melden, werd de inschrijftermijn verlengd tot en met 11 september.

Tussen 12 en 19 september worden 22 finalisten getrokken via een loting. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. De loting vindt plaats onder toezicht van een notaris.

Daarnaast zijn er 3 Wildcards beschikbaar. Deze worden getrokken uit alle bij Etos ingeleverde Wildcard formulieren. Deze drie baby’s worden aan de 22 finalisten toegevoegd.

Op de finaledag op 27 september zal een jury, bestaande uit onder andere Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz, uit de 25 finalisten de Blijste Baby van Nederland 2011.

Aanmelden kan op www.blijstebaby.nl

Lees ook:25.500 Blije Baby’s aangemeld
Lees ook:Langer aanmelden Blijste Baby
Lees ook:Pampers stopt stemmen Blijste Baby
Lees ook:Finalisten Blijste Baby 2011
Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>