Cas is de Blijste Baby

Pampers heeft de Blijste Baby van Nederland 2011 gevonden: Cas van Saane uit Eindhoven (links) is door de jury uitgeroepen als winnaar.

Kyrian uit Someren (midden) werd tweede en Jaylin uit Hoek van Holland (rechts) is derde geworden.

(Foto: Bastiaan van Musscher)

Dit jaar deden maar liefst 25.566 baby’s mee aan de verkiezing, dat waren er 5.000 meer  dan vorig jaar. Van al deze baby’s kregen 25 finalisten dinsdag de kans om zich van hun leukste kant te laten zien aan de jury bestaande uit Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Raquel Smolders (Pampers) en Annie Veerbeek (WIJ Jonge Ouders).

Presentatrice en jurylid Wendy van Dijk:“Het was weer ontzettend lastig om uit al die blije baby’s een winnaar te kiezen. Na uitvoerige discussies waren we het er toch allemaal over eens dat Cas echt de Blijste Baby van Nederland is.”

Tessa van Saane (moeder Cas) is uitzinnig van vreugde: “Mijn baby is de Blijste Baby van Nederland! Ik was hier natuurlijk al van overtuigd, maar nu is het officieel!”

Lees ook:Langer aanmelden Blijste Baby
Lees ook:Wendy zoekt weer Blije Baby’s
Lees ook:25.500 Blije Baby’s aangemeld
Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland
Lees ook:Finalisten Blijste Baby 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>