Problemen met website Blijste Baby

blijste baby FinnDe wedstrijd Blijste Baby van Nederland dreigt op de eerste competitiedag al ten onder te gaan aan het eigen succes. Vermoedelijk vanwege de grote belangstelling was de speciale website van Pampers zondag enige tijd onbereikbaar. In de maand juli konden trotse ouders hun kindje opgeven voor de wedstrijd. Vanaf vandaag – 1 augustus – kan er gestemd worden. Maar dat stemmen verloopt bepaald niet vlekkeloos …

(Foto: Finn uit Hoorn doet mee aan de Blijste Baby van Nederland)

Door technisch problemen was de website zondag enkele uren uit de lucht. Wie zondagochtend en aan het begin van de middag www.blijstebaby.nl probeerde te bezoeken kreeg een angstvallig lege pagina te zien met de ongezellige melding:

A Database Error Occurred

En dat terwijl papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, vrienden en buren foto’s van vrolijk lachende baby’s hoopten aan te treffen. Dat viel dus even tegen.

Zondagmiddag rond 14.00 uur was de homepage van de Blijste Baby weer bereikbaar. En het lukte mij toen ook om op een baby te stemmen. Het lijkt er dus op dat Pampers de grootste problemen verholpen heeft. Helemaal vlekkeloos verloopt het stemmen echter nog niet.

Tijdens het navigeren naar andere pagina’s knalde de website er meerdere malen uit. Andere bezoekers klagen hier over foutmeldingen tijdens het aanvragen van een stemcode of uitgebrachte stemmen die niet werden meegeteld.

Ook verscheen soms de melding dat er al 10 keer gestemd zou zijn terwijl er nog geen enkele stem was uitgebracht. Erg frustrerend voor ouders die hun kindje hebben ingeschreven en voor alle fans die op de baby’s willen stemmen!

We vragen ons hier wel hardop af of deze wedstrijd met alle technische problemen nog wel eerlijk kan verlopen. Deze vraag zullen we ook voorleggen aan de organisatie … Wordt vervolgd dus.

Lees ook:Blijste Baby begint dinsdag opnieuw
Lees ook:Pampers zet Blijste Baby stop
Lees ook:Boze ouders willen herstart Blijste Baby
Lees ook:Pampers vermoedt misbruik Blijste Baby
Lees ook:Pampers: ‘Website werkt naar behoren’

178 Reacties // Reageer

178 thoughts on “Problemen met website Blijste Baby

  1. sabrine

    Zijn er nog meer mensen die steeds een foutmelding krijgen bij het aanvragen van de stem code?
    Ik krijg steeds te zien 404 pagina niet gevonden.

      /  
    1. gerda mast

      ik kan zeker niet stemmen op mijn kleinzoon kai van der velde uit overdinkel. vind dit niet eerlijk want nu lopen wij al een dag achter met het stemmen.

        /  
    2. Ellen

      Ik ondervind nog steed problemen! Baal er enorm van; heb iedereen een mail gestuurd met de vraag om te stemmen op ons zoontje, maar als men de hele tijd foutmeldingen krijgt, dan geven ze het natuurlijk gauw op!!

      Wat ik trouwens ook erg vreemd vond: ik kon gisteren wel kijken naar de top 25; toen ik een fotootje aanklikte, zag ik staan dat dat kindje al 33 stemmen had, maar het aantal stemmen van die dag was 0. Hoe kan dat?? Gisteren was toch pas de eerste dag dat je kon stemmen????

        /  
    3. jannie

      ik kan ook geen stemcode aanvragen.mijn geduld is bijna op

        /  
  2. Mamma Ashley

    Ja, ook ons lukt het niet om te stemmen…telkens de foutmelding 404, of pagina wordt niet volledig geladen…
    Het gaat dus nog steeds niet goed, eerdere berichtgeving lijkt iets te optimistisch te zijn geweest.
    Jammer van deze leuke actie. Hopen dat de problemen gauw opgelost zijn.

      /  
  3. Su

    bij mij staat er dat ik niet meer kan stemmen omdat je maar 10 keer per dag mag… kep alleen nog maar mn stemcode ontvangen!! hopelijk kan ik alsnog op mn mannetje stemmen.

      /  
    1. marleen

      iedereen opgetrommeld om te stemmen,maar niemand kan stemmen;-((
      al die mensen snappen er niks van, dus krijgen we ook mailtjes van.
      tjonge wat een oneerlijke strijd…
      de ene foutmelding naar de andere,maar kunnen stemmen ho maar.
      was zo`n leuk idee,maar het valt vies tegen.
      nu diverse mailtjes gestuurd naar de blijste baby ben benieuwd hoe het gaat aflopen…..???????
      als iemand zin heeft probeer te stemmen op rosanne uit breugel;-)
      http://blijstebaby.nl/18223
      met recht de blijste liefste schatigste baby,mag ik zeggen als trotse mama

        /  
  4. Kim

    anders stem je gewoon op mijn schatje….Felien (Amsterdam)

      /  
    1. Sandra

      heerlijk dan zo’n reactie…zolang ze zelf geen hinder ondervinden dit soort misselijke opmerkingen.
      Ennuh..effe voor de duidelijkheid: als je niet op je eigen kind kunt stemmen dan kun je dus ook niet op een andere baby stemmen!! Duh…

        /  
  5. lee

    Ik krijg ook te zien dat er maximaal 10x gestemt mag worden per dag maar ik heb nog geen stem uitgebracht hoe kan dat dan ik krijg nog niet eens een stemcode. Ik vind het allemaal maar raar mijn familie en vrienden kunnen ook nog niet ens stemmen. Hoe eerlijk is zo`n wedstrijd dan maar ja de techniek moet blijkbaar nog op een hoop plaatsen verbetert worden misschien word er wel opnieuw begonnen met stemmen als alles ook eerlijk en fastoenlijk werkt.

      /  
  6. samantha

    mij lukt het ook niet om te stemmen snap niet hoe sommige al meer dan 30 stemmen kunnen hebben als ze alles eerlijk willen laten verlopen moet iedereen weer op nul beginnen

      /  
  7. Inkie

    ja alles weer op nul en eerlijk beginnen
    krijg allemaal mailtjes binnen van mensen die op ons meisje willen stemmen maar die dus een error krijgen. Lekker eerlijke wedstrijd zo!

      /  
    1. een teleurgestelde mama monica

      Hoi!

      Ben het helemaal met jou eens: allemaal weer op 0 als alle problemen zijn opgelost! Zo is het nooit eerlijk!

        /  
  8. Marjon

    Ik heb ook geprobeerd te stemmen en het lukte ook niet.
    Later op de dag stemcode aangevraagd en toen ik die had ingevoerd en op stem drukte kreeg ik de tekst dat ik voor vandaag al 10 stemmen had uitgebracht terwijl er bij mijn neefje nog steeds 0 stemmen staan.
    Ik vind het wel sneu dat het nu al zo slecht verloopt en de stemmen dus al van verschillende kinderen verloren zijn gegaan. Dus eigenlijk is het nu al niet echt eerlijk meer.

      /  
  9. Evelies

    Nog steeds kan ik niet op onze kleine meid stemmen.. Niemand!! Zo is de wedstrijd niet eerlijk nee…

      /  
  10. Jacqueline

    Ook wij kunnen niet stemmen op onze kanjer, vinden het zo niet echt een eerlijke wedstrijd meer!

      /  
  11. Martijn

    Tja ook hier hetzelfde probleem en heb ff zitten zoeken op internet, maar er zijn op diverse forums al problemen gemeld.
    Inderdaad geeen eerlijke wedstrijd zo.
    Ik denk dat ze het zichzelf veel te moeillijk hebben gemaakt met zo’n omslachtige manier van een stem uitbrengen!

    Denk dat iedereen die problemen heeft maar even een mailtje moet sturen om te klagen…
    Hopelijk starten ze de wedstrijd opnieuw, want zo is het inderdaad niet eerlijk!!

      /  
  12. Martijn

    Overigens probeerde ik vannacht om 12 uur, 1 uur en 2 uur ook al. Dus het lijkt me sterk dat de site toen ook al plat lag wegens overbelasting… Want toen lukte het dus ook nog niet!

      /  
  13. annemiek

    Ook ik kan niet stemmen op mijn lieve nichtje, houdt de site maar steeds in de gaten maar het gaat niet echt werken op deze manier.
    Jammer voor de ouders die zulke leuke foto’s hebben ingestuurd.
    In het begin van de middag kregen we de hele tijd een error en daarna dat ik al 10 stemmen had uitgebracht nou heb nog geen 1 stem uitgebracht en de rest van de vele mensen die willen stemmen hebben ook nog geen stem uitgebracht.
    Ik zeg morgen iedereen op 0 laten beginnen en laat het dan wel ff goed gaan he.

      /  
  14. Maaike

    Deze wedstrijd verloopt niet eerlijk aangezien er al meerdere malen geprobeerd is te stemmen op mijn dochtertje Magali en het blijft op 0 staan, of er staat dat degene al 10 x gestemd heeft, ik zou graag zien dat Pampers zijn technische probleem verhielp en dat iedereen weer terug op 0 staat en vanaf morgen er weer opnieuw gestemd kan worden, dit is toch niet eerlijk?

    Met vriendelijke groet,

    Maaike Posch (moeder van Magali)
    http://www.blijstebaby.nl/12259

      /  
  15. Andrea

    Ik wordt serieus niet goed van die site hoor!!!.. Ik heb al een mailtje gestuurd dat het NOG STEEDS niet leuk en ik krijg te lezen dat ik niet meer dan 10x kan stemmen terwijl ook ik nog geen stem heb uitgebracht!! Vind het zwaar irritant en erg oneerlijk. Echt een reactie terug van de site krijg je niet..alleen zo’n standaard berichtje, dat het in behandeling zal gaan. Nouja.. ik blijf het proberen maar zie het somber in!!

    Hopelijk gaat de site straks alsnog goed werken en kunnen we EINDELIJK stemmen.. Ik vind trouwens ook dat ze iedereen die al wat stemmen heeft, gewoon weer op 0 moeten zetten.. zou wel zo eerlijk zijn tegenover de mensen die helemaal niet hebben kunnen stemmen omdat die verrekkte site zo belachelijk reageerd!

      /  
  16. Melissa

    Ik heb het vannacht ook meerdere malen geprobeerd, maar kreeg ook steeds ‘n ‘error’. Ik dacht al dat het aan mij lag en heb ‘n mail gestuurd (nog niks op gehoord overigens).

    Vanmorgen weer geprobeerd en vanmiddag weer tevergeefs…tot m’n verbazing zag ik wel al een top 25 dus het is mensen toch gelukt om te stemmen?!

    Je kunt al niet meer van een eerlijke wedstrijd spreken zo vind ik. Men moet de zorgen dat de site naar behoren werkt en dan: OPNIEUW BEGINNEN!

      /  
  17. Claire

    Heel erg herkenbaar! Spijtig want ook ik kan nogsteeds niet stemmen op mijn kleine uk. Ik probeer het al de hele ochtend en middag en ja hoor nu is het avond 20.59u en weer niet. Ik heb geen eens een stemcode. Ik heb inmiddels ook een mail verstuurd.
    Ik begin het bijna niet meer leuk te vinden :( . De wedstrijd opnieuw starten lijkt mij ook het beste!!!

      /  
  18. Andrea

    ik dacht trouwens ook eerst dat het aan onze laptop lag.. maar al gauw merkte ik dat er meer last van hadden.. vind het ook echt serieus belachelijk en we zouden allemaal een klaag mail moeten gaan sturen.. hopelijk gaat ze er gauw wat aan doen!!..

      /  
  19. Debora

    Hier lukt het ook niet. Er zijn zoveel mensen die wel willen stemmen op mijn meisjes maar die de hele dag tegen foutmeldingen aan lopen. Eerst inderdaad een database error en nu krijgt iedereen te zien dat hij/zij al heeft gestemd. De helft denkt dus ook echt gestemd te hebben (maar de teller blijft staan), de andere helft heeft door dat het bericht er staat zonder gestemd te hebben….maar na een dag proberen is iedereen het zat…Dit kost zoveel stemmen! Ook het plezier gaat er af. Morgen allemaal op 0 beginnen? Ik ben voor, lijkt me eerlijk…vind het wel rot voor degene bij wie het wel is gelukt.

      /  
  20. Bea

    Inmiddels is het half 10 ´s avonds en nog steeds (of alweer) is de site onbereikbaar… Frustrerend!

      /  
  21. Miranda

    Bij was zelfs de hele foto verdwenen en stond er dat deze baby vewijderd was??? Echt raar en niet eerlijk! Iedereen op 0 en opnieuw beginnen zou ik zeggen!

      /  
  22. Andrea

    las zonet hier op de site:
    We vragen ons hier wel hardop af of deze wedstrijd met alle technische problemen nog wel eerlijk kan verlopen. Deze vraag zullen we ook voorleggen aan de organisatie … Wordt vervolgd dus

    hopelijk wordt er dan ook echt wat aan gedaan en krijgen we daar ook bericht van!

      /  
  23. Sandra

    Vind het trouwens ook een beetje jammer dat er een foto word gebruikt van een kindje die al in de top 25 staat bij dit artikel :( (sorry voor de jaloezie maar toch een beetje promotie voor dit kindje lijkt me) En ik ook dezelfde belachelijke problemen, heeft me 1,5 uur geduurd om een code te krijgen, vervolgens stemmen weer een half uur. Valt niet tegen op te stemmen als iemand anders al tegen de 30 stemmen heeft :( Erg oneerlijk, ze zouden eigenlijk gewoon een jury moeten nemen ipv een website, overspoeling hadden ze ergens wel kunnen verwachten natuurlijk….

      /  
    1. Debora

      ik ben het helemaal met je eens! Een jury is zoveel eerlijker….maar ja!?! Blijkbaar willen ze graag reclame…….mijn gevoel zegt me dat dit wel hele negatieve reclame is!

        /  
      1. Sandra

        Ja zeker! en ik kijk net bij dit kindje van dit artikel die heeft al 36! stemmen! :( :(

          /  
        1. Liesbeth Kombrink Auteur

          Zo beter Sandra ..? ;) Ik heb nu een foto geplaatst van een kindje dat nog 0 stemmen heeft. Ik begrijp jullie frustratie heel goed hoor, vandaar dat ik er ook een blogje over heb geschreven. Als ik zelf aan deze wedstrijd mee zou doen dan zou ik ook boos en jaloers zijn!

            /  
          1. Sandra

            haha eigenlijk had je natuurlijk mijn zoontje erbij moeten zetten, dan had je me heel gelukkig gemaakt. (www.blijstebaby.nl/foto/15536) Maar zo frusterend dit, ik iedereen oproepen en hun mij bellen dat ze er maar mee stoppen omdat het zo lang duurt. Heel goed je blogje, ik ben benieuwd of dat ze er wat mee gaan doen :)

              /  
          2. Debora

            :) Misschien geloof je het niet, maar ik gun een ander net zo goed de overwinning als mijn meisjes. Ze zijn allemaal zo lief, echt leuk om de foto’s door te kijken. Maar als ik verlies………dan wel graag eerlijk haha. Wat goed dat je de foto hebt gewisseld!

              /  
          3. Liesbeth Kombrink Auteur

            @ Sandra: Vooruit dan. Hier is je foto! Meer kan ik niet voor je doen op dit moment. Ik heb ook een stemcode aangevraagd (duurde wel een kwartiertje voor die binnen was) en daarna op hem gestemd. Die stem is ook meegeteld. Het lijkt dus allemaal weer te werken nu! Wat een schatje die Finn! Dat is je grootste geluk meid, jij hebt de wedstrijd al gewonnen …

              /  
          4. Sandra

            Wat een ontzettend lieve reactie Liesbeth! Bedankt voor het plaatsen van mijn foto :) Het is inderdaad mijn (ons) grootste geluk!

              /  
  24. Andrea

    jaaaa..oneeeeeeerlijkkkk!!!!!!!!

    ik had eerst zoiets van…als de site het vandaag goed doet, dan vallen die stemmen nog wel in te halen, maar we komen steeds meer op achterstand omdat die site niet spoord

      /  
  25. Andrea

    fijn dat er een andere foto is geplaatss…vind die ook veel leuker hahahaha

      /  
  26. Andrea

    Grrrmpppp!!!!.. als ik nu iedere keer op stemcode aanvragen klik..kan hij de site weer niet vinden!!

    Snif snifff….

      /  
  27. Henri

    Het is nu 1 augustus 22.45 uur en de site is nog steeds onbereikbaar.
    Zoals velen hiervoor al hebben gesteld is dit zeker niet eerlijk, want iedereen die vandaag heeft willen stemmen en het meerdere malen vergeefs heeft geprobeerd zal het morgen niet nog eens proberen.
    Gevolg is dat vele stemmen voor “mijn” kleinzoon (maar dus ook andere baby’s) verloren zullen gaan.
    De enige ooplossing lijkt mij inderdaad de site verbeteren, dan alles op 0 zetten en opnieuw beginnen vanaf een bepaalde datum.

      /  
  28. Heleen

    Na tig keer proberen is het mij eindelijk gelukt om op m’n kleindochter te stemmen.

      /  
  29. Sabrina

    Dus ik hoor van meerder mensen in mijn omgeving, die op mijn dochter willen stemmen, dat de site het niet doet en als ze een stemcode aanvragen er nog steeds staat: page not found!! Zeer oneerlijk want zo gaan er heel veel stemmen vandaag al verloren. Ik ben het eens dat alles opnieuw op 0 gezet moet worden en er opnieuw gestemd moet worden!!! Ga er ook een klacht van maken bij de website zelf.

      /  
  30. Andrea

    Nou, de site doet bij mij ook nog steeds NIKS NOPES NADAZ!!!

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Stemmen lukt mij nu wel. Ik kon zonder problemen op de huidige nummer 1 stemmen zonder nieuwe stemcode.

        /  
      1. Sabrina

        Ik heb zojuist nog een boze mail gestuurd naar de organisatie en hoop dat ze er iets aan doen, want op mijn dochter is al meerder keren gestemd en ze staat nog steeds op 0, kan toch niet!!!!

        Als ze er niks aan doen ga ik er werk van maken.

          /  
      1. Debora

        mijn stem heeft hij hihi in ieder geval nog je een beetje blij kunnen maken….

        stem jij op mijn meisjes lol

          /  
        1. Liesbeth Kombrink Auteur

          Geef even het linkje van je meisjes Debora

            /  
          1. Debora

            heb een reactie gestuurd hoor met de linkjes…..maar hij wacht nog op goedkeuring???

              /  
      2. Liesbeth Kombrink Auteur

        Gelukt! Hij staat nu op twee stemmen.

          /  
        1. Sabrina

          Heb net ook even geprobeerd op je zoontje, maar ik kom er NIET doorheen! raar toch

            /  
      3. Andrea

        hahaha joepppieejjjj 2 stemmenn… zo worden we nog rijk :P
        nou.. snap helemaal geen DROL van die site… Mijn zwangerschaps hormonen beginnen op te spelen!! :P .. Als het niks word eis ik gewoon 2 pakken pampers + billendoekjes hahahaha KIDDING!!!!

        Wat is de link naar jullie kleintjes.. dan zal ik eens kijken of het mij lukt

          /  
  31. Anette

    Erg slecht georganiseerd. Hopelijk komt er snel een verbetering in; alles wordt opnieuw op 0 gezet en kunnen we alsnog eerlijk beginnen te stemmen.

      /  
    1. Andrea

      TRIESTE BEDOELING! ik wil stemmen..druk op stem! maar stelt mijn stem niet mee.. probeer het weer.. kan hij de site weer niet vinden!!

      GGRRRMMM!!

        /  
    2. Liesbeth Kombrink Auteur

      Het is echt om compleet gestoord van te worden .. Ik kan wel stemmen maar dan krijg ik de volgende melding:

      Omdat je te vaak op het verkeerde plaatje hebt geklikt moet je even wachten. Over 2 minuten en 15 seconden mag je weer stemmen.

      Terwijl ik toch echt zeker weet dat ik op het goede plaatje heb geklikt. Dit geldt zowel voor Dionne als Anouk. Zwaar frustrerend. Zeker als je de moeder bent van deze geweldige meiden!

        /  
  32. Debora

    Wel origineel al die foutmeldingen haha weer een nieuwe erbij! Het aantal stemmen van mijn meisjes blijft ook wisselen. Bedankt voor je compliment…ben super gelukkig met ze ;)

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Yes! Het is gelukt .. ze staan nu allebei op vier stemmen.

        /  
      1. Debora

        Dank je wel!!!!!!!

          /  
  33. moi

    doet het nog steeds niet..vind het maar waardeloos,,maargoed de uittingen hierboven mij spreken al voorzich!sommige staan al aardig hoor terwijl je bij andere weer niks kan!!!

      /  
  34. cil

    hier nog ieman die probeert te stemmen..wij lopen ook al een dag achter denk je aan een wedstrijd mee te doen wat nu eigenlijk al niet eerlijk meer verloopt aangezien der al meerdere wel kunnen stemmen..ik ben al heel de dag bezig om een stemcode te krijgen maar lukt gewoon niet
    ik ben benieuwd hoe de organisatie dit gaat oplossen??????

      /  
  35. Ria

    Ik heb deze situatie al doorgegeven aan RTL4. Hopelijk komt dit in de media. Het is oneerlijk hoe het nu gaat. Er zijn al baby’s met 82 stemmen, terwijl het bij andere baby’s onmogelijk is om te stemmen. Ze moeten alles op nul zetten en opnieuw beginnen.

    Ik hoop dat meer mensen hun protest gaan indienen tegen deze oneerlijke situatie.

    Groet,

    Ria

      /  
  36. marleen

    2 augustus 2010 om 2:32

    iedereen opgetrommeld om te stemmen,maar niemand kan stemmen;-((
    al die mensen snappen er niks van, dus krijgen we ook mailtjes van.
    tjonge wat een oneerlijke strijd…
    de ene foutmelding naar de andere,maar kunnen stemmen ho maar.
    was zo`n leuk idee,maar het valt vies tegen.
    nu diverse mailtjes gestuurd naar de blijste baby ben benieuwd hoe het gaat aflopen…..???????
    als iemand zin heeft probeer te stemmen op rosanne uit breugel;-)
    http://blijstebaby.nl/18223
    met recht de blijste liefste schatigste baby,mag ik zeggen als trotse mama

      /  
  37. Andrea

    Dag 2… en kan nog STEEDS NIET STEMMEN!!
    Ondanks dat jayden toch 3 stemmen heeft door andere maar ook die stemmen gingen niet zoals het hoort.. Vind het ECHT BELACHELIJK zoals het nu gaat! Vind het ook totaal niet kunnen! Als je ziet dat de hoogste in de top 25 al in de 80 stemmen zit!..
    Vind het zooo waaardeloos!!!!!
    Volgends mij kunnen we gaan mailen wat we willen, maar zal het niks gaan helpen!!.. :$:$:$:$

    Ben echt pist off gewoon :S

      /  
  38. Pascale

    ik kan ook niet stemmen. gister niet en vandaag ook niet.
    krijg ook reacties van anderen die op mijn meissie wil stemmen van waarom wil het niet???

    vind het ook niet eerlijk gaan zo.

    geef mijn messie voor het eerst op vooriiets en ik dacht dat leuk was.
    valt dus erg tegen

      /  
  39. marleen

    zo even een mailtje gestuurt naar hart van nederland hihi.
    heb gevraagd of zij er eens naar willen kijken,is toch hun concurent rtl4…

    rosanne de blijste baby van nl met nul stemmen
    http://blijstebaby.nl/18223

      /  
  40. La Toya

    Het is zeker nu niet eerlijk meer, sommige hebben al 60 stemmen terwijl wij de hele dag meldingen kregen waardoor er niet gestemd kon worden.
    Volgens de computer had iedereen al 10x gestemd terwijl dit niet het geval is…
    pfff wat een flop
    ben benieuwd of ze het door laten gaan

      /  
  41. Pingback: Boze ouders willen herstart Blijste Baby | Zwanger

  42. ilse

    wij kunnen nog steeds niet stemmen!!!! erg oneerlijk dit

    hij geeft nog steeds error aan of dat ik al gestemd heb terwijl dat niet zo is erg frustrerent dit!!!

      /  
    1. Andrea

      fijn dat er over gesproken is en dat het daar regent van klachtmailtjes, heb zelf ook nog 1 gestuurd. Ben het zooo zat gewoon! Iedereen waarvan je gevraagt hebt te stemmen hebben zoiets van: nou, laat maar zitten. Zo verliezen we natuurlijk allemaal stemmen!

      Dit krijgt nog een staartje en ben erg benieuwd hoe dit wordt opgelost!

      Ik wil zo graag normaal op mijn zoontje kunnen stemmen, zonder problemen..En natuurlijk op nog veel meer kindjes.. want je kan 10x op een dag je stem uitbrengen.

      http://www.blijstebaby.nl/foto/21542

        /  
  43. mariska

    Ik word er ook een beetje moe van en heb een klacht gestuurd naar [email protected]
    Zo is het idd niet eerlijk!!!

      /  
    1. marleen

      heb al meerdere berichten daar naar toe gestuurt,maar heb nog niks vernomen.zullen maar zeggen omdat het weekend is,vandaar ook maar sbs ingelicht….we wachten affffff

      http://blijstebaby.nl/18223

        /  
  44. Liesbeth Kombrink Auteur

    De mailbox van [email protected] is zondag waarschijnlijk al helemaal volgestroomd met boze reacties. Maar ik raad iedereen aan om de klacht daar toch serieus te melden. Elk mailtje telt mee. Hoe meer reacties, hoe groter de kans dat de wedstrijd een herstart krijgt, lijkt me

      /  
    1. Debora

      normaal reageer ik niet zo gauw, maar je hebt gelijk….ik heb even een mail gestuurd met alle foutmeldingen van gisteren. Vandaag lukte het mij wel om op mijn dochters te stemmen maar anderen komen er niet door. Ben benieuwd naar hun reactie/oplossingen.

        /  
  45. D

    Ik kan al twee dagen niet stemmen en heb ook al meerdere malen een mail gestuurd, maar krijg geen reactie!
    Het verloopt op deze manier niet eerlijk. Sommigen hebben al ruim 40 stemmen terwijl anderen na tientallen pogingen alleen maar van de site afgegooid worden!

    Misschien toch wel verstandig om opnieuw te beginnen.
    Blijkbaar kunnen ze het niet aan allemaal

      /  
  46. Brian

    Goedemorgen,
    vond deze site via google, en zie dus dat iedereen klachten heeft. Wat ik dan niet begrijp is dat de nummer 1 op dit moment al in de 80 stemmen heeft. Dit kan toch niet???? Ik kom er niet eens 1 keer door.
    Mag aannemen dat de stand gereset wordt. Vind het nu al neit eerlijk meer, en voor ons is de lol er eigenlijk al vanaf.

    Groeten,
    Brian

      /  
    1. Andrea

      Dat snap ik nou ook niet hoe die andere wel zo volop kunnen stemmen!.. Voor ons is de lol er inderdaad al af!..Het is te hopen dat het herstart wordt…want wij lopen nu al zoveeell stemmen achter.. en heel veel mensen hebben al zoiets van laat dat stemmen maar zitten het werkt toch niet.

        /  
  47. Liesbeth Kombrink Auteur

    Het is een kwestie van geluk en veel geduld. Maar in het geval van jouw Jayden is het wel heel zuur want het lukt mij ook niet om op hem te stemmen terwijl het bij andere baby’s wel lukt. Er zit gewoon technisch iets helemaal mis bij sommige (en ik vermoed de meeste) foto’s. De koplopers hebben waarschijnlijk het geluk dat alles bij hen technisch wel in orde is waardoor er probleemloos gestemd kan worden. Maar we blijven het proberen voor Jayden:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/21542

      /  
    1. Andrea

      Ja inderdaad, dat is ook zo. Het zit i iedergeval niet goed, dat is 1 ding dat zeker is.
      Wel super lief dat je blijft proberen te stemmen op mijn kanjer!!

      http://www.blijstebaby.nl/foto/21542

        /  
  48. Marjorie

    Wat moeten we hier nu mee? Het is nu dag 2 van de wedstrijd, maandag 2 augustus 10.20 uur, en het is nog steeds niet mogelijk om je stem uit te brengen. Hoe eerlijk is het dan nog???
    Ik denk dat de organisatie over moet gaan op plan B (als ze die hebben???). Dus zorgen dat alles werkt. Tellers op 0 en herstarten die handel. Wel even van te voren duidelijk maken, via media, wanneer de herstart gaat plaatsvinden!!!
    Gr.mij

      /  
  49. Hanneke Kersten

    Vandaag gaat het nog steeds niet goed. Jammer dat het niet echt lukt. Was een leuke wedstrijd maar zo zakt de moed je in de schoenen. Ben benieuwd wat de organisatie eraan gaat doen.

      /  
  50. Linda Morren

    Heel frustrerend, gisteren al een mai gestuurd naar de redactie… dat ik dit ook een oneerlijke start vind. Maar vol goede moed de dag iedereen de link doorgestuurd en zelf geprobeerd, tevergeefs! Rond 22.30 lukt het voor de 1e keer, dus we hebben nu EEN stem voor onze blije baby… :S Ben ook erg benieuwd of hier iets aan gedaan wordt… en idd, ik denk dat het bij sommige wel lukt, want diehebben al veel stemmen! Hoe dan!?! Snap er niks van…

      /  
  51. Ellen

    Ik ondervind ook nog steeds problemen! Baal er enorm van; heb iedereen een mail gestuurd met de vraag om te stemmen op ons zoontje, maar als men de hele tijd foutmeldingen krijgt, dan geven ze het natuurlijk gauw op!!

    Wat ik trouwens ook erg vreemd vond: ik kon gisteren wel kijken naar de top 25; toen ik een fotootje aanklikte, zag ik staan dat dat kindje al 33 stemmen had, maar het aantal stemmen van die dag was 0. Hoe kan dat?? Gisteren was toch pas de eerste dag dat je kon stemmen????

      /  
  52. Ellen

    Ik las trouwens hier al ergens een reactie dat ze gewoon met een jury moeten werken. Lijkt mij ook veel eerlijker. Mensen die bevriend zijn met de halve wereld en dus iedereen inschakelen om te stemmen hebben nu een groot voordeel op mensen met niet zo’n grote kennissen- en familiekring. Het gaat dus niet om de verkiezing van de blijste baby, maar om de baby met de ouders met de meeste connecties!!

      /  
    1. Brian

      Ellen,

      helemaal mee eens. Ik stuur jouw stukje tekst 1 op 1 door naar het info adres !!

        /  
    2. Brian

      Het is echt ongelooflijk. Het werkt weer niet. Ik kan mijn stemcode invullen wat ik wil, maar er gebeurd niks.
      Wel apart is dat hetzelfde kindje alweer bovenaan staat met al weer meer als 40 stemmen, terwijl wij er weer geen enkele keer doorheen komen. Tip aan Pampers: Kap met deze actie, wat een afgang zeg !!!!

        /  
  53. Andrea

    jaa… misschien is het wel allemaal doorgestoken kaart!! :@…
    Tja,,, wat moet je er nou nog van denken…

      /  
  54. Liesbeth Kombrink Auteur

    Andrea, geloof het of niet maar ik heb zojuist op Jayden gestemd! Hij heeft nu 4 stemmen. En begint het erop te lijken dat Pampers de problemen onder controle begint te krijgen????

      /  
  55. tamara klink

    ellen ik ben het ook hlemaal met je eens

      /  
  56. Alie

    Ik probeer vanaf gisteren op de mooiste,blijste baby(mijn kleindochter natuurlijk) te stemmen maar dat lukt.
    Heb begrepen dat er problemen zijn maar de wedstrijd is nu niet eerlijk meer.
    opnieuw beginnen of er mee stoppen want dit is natuurlijk niet fair.

      /  
  57. susan

    het is allemaal doorgestoken kaart als je het mij vraagt er zijn nu kindjes met 80 stemmen en wij kunnen er vanaf gisteren al niet eens op beetje gek allemaal.
    En idd die problemen die er nu zijn maakt het geen wedstrijd meer, oplossing of stoppen of opnieuw en met jury werken.

      /  
  58. aldona

    idd het lijkt mij ook erg op doorgestoken kaart want de meeste mensen hebben problemen met het stemmen, terwijl andere babies er maar stemmen bij krijgen? En mij-fam-vrienden lukt het maar niet. ik sta er 100 procent achter voor een herstart.
    vandaag lukt het nog steeds niet

      /  
  59. Henri

    Voor zover ik kan zien, zijn bij alle baby’s nu de stemknoppen weggehaald.
    Ik er dus maar van uit, dat men er nu druk mee bezig is ?

      /  
  60. Hanneke

    Ik vind het waardeloos dat we nu niet kunnen stemmen. Ik heb van alles voorbereid op deze dagen, om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ik heb zelfs een website gemaakt: http://www.deblijstebabyvannederland.nl

    Erg jammer dat het stemmen nu nog steeds niet gaat en dat je nergens op hun site een bericht over de problemen kunt lezen!!
    Wij hebben tot nu toe in ieder geval niet kunnen stemmen en het lukt nog steeds niet. WAARDELOOS!

      /  
  61. Claudia

    Bij mij lukt het stemmen ook echt niet. Wat een drama. Lekker eerlijk weer :( .

    Zucht

      /  
  62. linzy

    kan nog steeds niet stemmen..
    wat een nepverkiezing.

    is toch niet eerlijk zo

      /  
  63. Debora

    Eindelijk een reactie op de site:

    Vanwege het enorme succes van het stemmen dat gisteren 1 augustus is gestart, zijn er helaas technische problemen opgetreden waardoor er niet goed gestemd kan worden.

    Wij hebben daarom besloten het stemproces tijdelijk te stoppen. Alle stemmen zullen op nul worden gezet om iedereen een gelijke kans te geven.

    Het stemmen zal op een later moment opnieuw worden gestart. Alle deelnemers krijgen op dat moment een mail om hen hiervan op de hoogte te stellen.

    Excuses voor dit ongemak.

      /  
  64. Ellie de Vries

    Kan niet begrijpen dat dit niet beter kan worden geregeld , alerlij leuke links een gadget voor mijn Hyves , doorgeven aan vrienden dat ze kunnen stemmen , en dan gewoon op geen enkele manier verbinding kunnen krijgen of de site wel opkomen en daarna niets meer.
    Kan hier geen waardering voor opbrengen , dit is een wedstrijd die op deze manier compleet aan het toeval wordt overgelaten .

      /  
  65. jana

    IK KAN OOK NOG STEEDS NIET STEMMEN ECHT LEKKER IS DAT

      /  
  66. mariska

    Ik blijf proberen maar die hele website werkt bij mij niet eens, wat een stomme actie zeg! Gelukkig vind ik mijn baby toch de leukste en liefste net als elke moeder maar het zou ook wel leuk zijn om een kansje te maken op de prijs, ik doe normaal nooit mee met dit soort dingen en dan doe ik eens mee en krijg je dit!!!!!!

      /  
  67. salimo

    hoi allemaal

    de site is stop gezet en de stemmen gaan allemaal op nul

    je krijgt een email wanneer je normaal kunt stemmen

      /  
  68. salimo

    baby van de maand is ook een leuke prijs en die heb ik al in mijn zak

      /  
  69. mandy

    Vanwege het enorme succes van het stemmen dat gisteren 1 augustus is gestart, zijn er helaas technische problemen opgetreden waardoor er niet goed gestemd kan worden.

    Wij hebben daarom besloten het stemproces tijdelijk te stoppen. Alle stemmen zullen op nul worden gezet om iedereen een gelijke kans te geven.

    Het stemmen zal op een later moment opnieuw worden gestart. Alle deelnemers krijgen op dat moment een mail om hen hiervan op de hoogte te stellen.

    Excuses voor dit ongemak.

    (De site ligt er dus uit en er kan niet meer gestemd worden en het gaat dus eerlijk overnieuw beginnen!!)

      /  
  70. Rozina

    Ben het eens met Ellen en Susan die al eerder voorstelden dat er beter een jury aangesteld kan worden. Veel stemmers hebben waarschijnlijk al geen zin meer om te stemmen!!! Tevens is het nog maar de vraag of het nieuwe stemsysteem wel te vertrouwen is. Mijn vertrouwen daarin is niet erg groot.

      /  
    1. mariska

      ik geloof er ook niet meer zo in nee….

        /  
  71. Pingback: Pampers zet Blijste Baby stop | Zwanger

  72. Hedri

    Ik vindt ‘t ook erg jammer dat het niet werkt om te stemmen!
    En ben het er mee eens dat ze het via een onafhankelijke jury moeten doen! Dat is wel zo eerlijk lijkt me, als je niet zoveel familie of vrienden hebt lukt ‘t je natuurlijk nooit om in de finale te komen! Ben erg benieuwd hoe ze dit probleem gaan oplossen!
    Ik denk dat ‘t een grote flop wordt/is!

      /  
  73. marian

    WAARDELOZE AKTIE!!!
    Ook ik heb ons kleinkind opgegeven, wat dus echt de blijste baby van nederlland is…….hi,hi en ik zat op 1 augustus om 0.01 uur klaar om semmen, en zelfs toen kreeg ik al error page 404!
    De hele dag geprobeerd, ook ik heb een mailtje naar de organisatie gestuurd!
    Vandaag regent het meiltjes en berichtjes op hyves van familie, vrienden en kennissen die allemaal gefrustreerd zijn!
    Leuk om die ook allemaal nog eens te gaan beantwoorden………

      /  
  74. jose

    ach ze doen er alles aan om reclame te maken voor zichzelf, maar ik denk wel dat dit anti reclame is. Het word tijd dat we overstappen op een ander merk luiers. Ben benieuwd hoe ze daar op reageren wanneer hun omzet daalt

      /  
  75. Pingback: Blijste Baby begint dinsdag opnieuw | Zwanger

  76. Jamie

    Kreeg een mail dat je vanaf 3 augustus 10.00 uur weer kon stemmen.
    Nou helaas, bij mij nog steeds problemen.
    Stem wordt niet bijgeteld dus ik dacht een nieuwe stemcode aanvragen aangezien die vorige misschien niet meer geldig is en ja hoor!!!!:
    404 Page Not Found
    The page you requested was not found.

    Wordt er inmiddels een beetje gek van. Ik denk dat ik het opgeef want op deze manier gaat toch niemand meer stemmen. Ik wil nog wel de moeite nemen om een paar keer per dag te proberen om een stem uit te brengen, maar kan dat niet van andere verwachten.

      /  
    1. tamara klink

      hoi jamie ik heb ook nog precies hetzelfde problee, bij dmij doet hij het ook nog stees niet. 404 page not found

        /  
    2. Anette

      Hier hetzelfde. We gaan ermee stoppen :(
      Oneeeeeerlijk…

        /  
  77. Hanneke

    Ik heb hetzelfde probleem!! Ik kan nog steeds geen stemcode aanvragen. Mijn zus heeft wel 1x kunnen stemmen met haar oude stemcode.
    Lekker is dat zeg!! Flut-actie!!!
    http://www.deblijstebabyvannederland.nl

      /  
  78. Henri

    Ik heb zojuist de navolgende email gesturud en beschouw daarmee deze hele schertsvertoning voor mij en mijn kleinzoon als afgesloten!:

    Ook nu lukt het weer niet!!
    Constante fouten en niet verwerken van stemmen.
    Meer dan een uur, om alleen al een daarna niet-werkende stemcode te verkrijgen.

    Beeindig deze wanstaltige schertsvertoning!
    Staak deze nep- “wedstrijd” en bied landelijk via pers en internet excuses aan !!
    Dat is denk ik de enige manier om de naam van Pampers nog hoog te houden.

    Henri

      /  
  79. jose

    ook ik ben weer drie kwartier bezig geweest, of ik krijg een error of een melding dat mijn IE niet goed werkt, raden ze me aan firefox te gebruiken, nou ja die gebruik ik al.Het is wel zo dat oma’s en opa’s het stug vol blijven houden maar vrienden en vriendinnen hebben het na tig keer proberen wel gezien,wat een flut actie

      /  
    1. Linda

      Nou idd… flut actie… publiciteit voor niks.

        /  
  80. annemiek

    Wij worden er ook gek van!!!!
    Ik dacht Yes het gaat nu goed komen, maar nee hoor ben nog steeds bezig met mijn stemcode aan te vragen net weer iedereen gemaild dat het wel echt weer werkt. Niets dus grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Ik ben dan tante van iemand die mee doet, laat staan hoe het voor de ouders is die hun kindje hebben opgegeven. :S

      /  
  81. Linda

    Jemig, nu kan weer geen stemcode worden aangevraagd pff krijg er wat van

      /  
  82. mandy

    ik kan nu net sins kwart voor 5 op de site komen en stemmen.
    ik mis echt heel veel stemmen.Eigenlijk vind ik omdat het stemmen niet werkt, dat hun maar moeten kiezen Wie wil me helpen?? als jij naar mij wil stemmen stem ik terug http://www.blijstebaby.nl/foto17854

      /  
    1. Debora

      Klopt het dat het Silvio is? Wat een prachtig kereltje joh! Heb gestemd hoor, duurde even voordat ik er door was! Maar het is gelukt en hij staat nu op 3 stemmen!

        /  
  83. Suuz

    Snik, ik krijg maar geen stemcode binnen…
    mijn blije baby heeft een niet zo’n blije moeder…
    http://www.blijstebaby.nl/foto/181

    mijn zusje zegt wel gestemd te hebben, maar de teller staat nog op 0

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Het kan inderdaad lang duren voordat de stemcode binnen is. Heb geduld! Als je de code hebt lukt het stemmen vast.

        /  
  84. Kelly

    Nou de site werkt nog steeds niet naar behoren.
    Het gaat zo niet echt eerlijk.

    Ze moeten gewoon zorgen dat het allemaal eerst goed opgelost wordt.

      /  
  85. Linda

    Ik kan ook nog steeeeeds niet stemmen, alleen mijn vader is het gelukt… maar bij mij lukt het me zelf ook niet eens en ik snap niet hoe sommigen aan 56 stemmen komen! Het werkt echt niet naar behoren, ik heb er nu zelf bijna niet eens meer de puf voor… Erg jammer dit. Ik kreeg net niet eens meer een “stemmen” knop…

      /  
  86. Linda

    Ik heb ook gemaild:
    Het spijt me, maar ik vind deze actie een aanfluiting! Net als meerderen, heb ik tijd gestoken in het mobiliseren van familie en vrienden om te stemmen, wat tevens publiciteit en hits is voor jullie… en krijg ik er een stem voor… Nee! Helemaal niks.
    Mijn dochter heeft een schamele paar stemmen, omdat mijn vader vandaag uuuuuren op die site heeft gezeten! Dit is toch belahelijk…
    Als je zo’n actie doet, zorg dan ook voor een gedegen techniek en als je het opnieuw inzet en excuus aanbiedt, heel fijn…… maar het werkt nog STEEDS niet…. haal ‘m dan uit de lucht!
    Dit heeft geen zin…. erg jammer, want we hadden er allemaal heel erg zin in en zat ook af te wachten op de stemmen voor ons meisje en al die duizenden andere baby’s.
    Oneerlijke strijd nogmaals…. en de blijheid vergaat mij als moeder ook wel zoals u leest.
    Mvg,
    Linda

      /  
    1. Debora

      Respect! Jij zegt precies dat wat ik voel! Mijn man baalde vandaag ook zo…ik had helemaal niet zo door dat ik er al drie dagen volop mee bezig ben. En inderdaad na uren proberen heb ik 8 stemmen bij elkaar gesprokkeld.
      Bedankt voor je reactie!

        /  
      1. Nicky

        hier precies hetzelfde inderdaad..al 12 uur lang ermee bezig vandaag en ook 8 stemmen bij elkaar weten te krijgen…en dat terwijl alleen mijn schoonmoeder al meer dan 200 collegas aan het stemmen heeft gezet dus kun je nagaan hoeveel er doorheen komen…klopt nog steeds geen hol van!

          /  
  87. Nicky

    Kom er nu trouwens helemaal niet meer op…website niet gevonden melding! en dat na 5 minuten laden…

      /  
  88. wil middeldorp

    Iedereen opgetrommeld, maar steeds niet kunnen stemmen op mijn eerste kleinzoon. Ik baal als een stekker.Het wordt tijd dat hier eens wat aan gedaan wordt.

      /  
  89. jose

    Kom niet eens meer op de site. Stemmen worden er niet bij geteld!!! Nu kunnen we het wel vergeten :(

      /  
  90. Sapna

    Ik vindt dit erg oneerlijk want ik kom er maar nog steeds niet op.
    en iedereen die ik heb doorgegeven komen er ook niet op.

    Vindt dit super erg voor mijn zoontje Sawir we kunnen het nu wel vergeten !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /  
  91. annemiek

    Tis echt NIETS!! Probeer het nu al vanaf zondag en dinsdag ging ik met volle moed er weer tegen aan, maar de site werkt gewoon nog steeds niet. En een reactie van de site???? vergeet het maar.
    Ik ben er klaar mee!

      /  
  92. Marcella

    Het werkt nog NIET! Ik ben de hele ochtend bezig geweest om een stem uit te brengen!!! Belachelijk.
    Doe er iets aan!

      /  
  93. mariska

    Ik ben er ook helemaal klaar mee, ik krijg de site niet eens geopend, of het duurt 10 minuten maar daar heb ik geen geduld voor.
    Van mijn part steken ze die actie in hun……..!!!!

      /  
  94. Cindy

    Dien met zijn allen 1 klacht in.
    Ik stuur zelf een mailtje met foto’s werk op een bedrijf met meer dan 100 computers.

    Ieder collega heeft zakelijke e-mail en prive hier.
    Heb van onderhand 20 pc foto’s gemaakt dat stemmen+internet niet werkt !!

    Terwijl wij met de nieuwste software en pc/macs werken.
    Dit is een bedrijf dat o.a in servers en pc/macs is gespecialiseerd en zeggen allemaal.

    Dit is een grote schande !

    Steun ons betoog.
    Samen sta je sterk.

    Vecht voor een eerlijke actie want van 0 naar 151????????
    Vinden wij zelfs super verdacht !!!

    Groetjes,

      /  
  95. Hanneke

    Ik ben er ook van overtuigd dat sommige wel een manier hebben om snel een hoop meer stemmen te krijgen. Hoe kan het anders dat er vele zijn die al meer dan 200 stemmen hebben??? En wij allemaal maar klagen… Er klopt niks van!!!

    Ik ben er ook voor dat de jury een selectie!!

    http://www.deblijstebabyvannederland.nl

      /  
  96. Maja

    Het is triest dat er op meerdere sites zo geklaagd word en dat er niets aan gedaan word!!!!!!!!!
    Jullie zouden er verstandig aan doen om idd opnieuw te beginngen, want deze strijd is al heel oneerlijk verlopen, met heeeeeel veeeel gefrustreerde mensen. Die allemaal enthousiast aan deze actie begonnen.
    Heel erg jammer!!!! Temeer omdat er geen reaktie van de organisatie komt!!!

      /  
  97. Denise Pelzers

    Ik baal echt heeel erg!
    Wat een klote wedstrijd zeg, je kunt er niet op, na 20 keer proberen ben je er dan en dan duurt het nog eens 3 uur voordat je kunt stemmen.
    Niemand van mijn vrienden/familie gaat zich daarmee bezighouden..
    Toen wij eindelijk konden stemmen en met moeite 2 hadden binnengehaald, stonden anderen er al op 93!! Dit kan dus niet, of er wordt flink gemanipuleerd, of de tellers zijn helemaal niet op 0 gezet! Shayda staat na 2dgn uren achter de pc zitten nu op 7 stemmen, daar kan ze het dan mee doen… Balen hoor voor al die mensen die zich op een EERLIJKE wedstrijd verheugd hebben….. Stomme organisatie, laat ze gewoon de foto opsturen en dat ze dan ZELF een jury opstellen ofzo, whatever, dit werkt in ieder geval niet!!!

      /  
  98. jose

    weer bijna de hele dag bezig geweest, moeders, oma , tantes vriendinnen en nog meer, maar er is bijna geen doorkomen,dus na 2 dagen zitten we op 9 stemmen,en er hebben op zijn minst 90 mensen gestemd, niet dat we het daar mee halen, maar waar zijn die 81 stemmen gebleven, en je kan een mail naar pampers of etos sturen ,maar je krijgt geen reactie terug

    Ik ben benieuwd of er ooit nog een reactie komt van die sites , maar dat zal wel niet,want antireclame is nog steeds reclame.

    sterkte allemaal die het blijven proberen.

      /  
  99. tante van luna en lotus

    tot mijn verbazing zie ik dat in de top 25 iemand VANDAAG AL 184 stemmen heeft gekregen???????? het is nog geen half 8!!!!!!! Hier klopt dus echt iets niet!!!!!!

      /  
  100. tante van luna en lotus

    Aha nog eentje erbij met AL 184 stemmen in de vroege ochtend, toevallig ook nog uit dezelfde plaats, broertjes dus!!

      /  
  101. Fen

    zag ik ook.kan nooit kloppen. had gistermiddag weer problemen met inloggen. De lol is er wel van af. |Lukt ons nooit om zoveel stemmen te krijgen, terwijl Olivia toch echt de blijste baby van Nederland is! :-) http://www.blijstebaby.nl/foto/8585 oordeel zelf! hihihh, een hele trotse moeder!

      /  
  102. mariska

    Ik heb nog niet 1 stem!!! Kom er gewoon niet doorheen, laat staan dat mijn vrienden en famiie zin hebben om uren te zitten wachten voor ze kunnen stemmen. Ik vind eigenlijk ook dat ze dat hele stemgebeuren maar moeten vergeten en een jury aanstellen.
    Maar aangezien er niet word gereageerd door pampers zal het wel gewoon op deze oneerlijke manier doorgaan….

      /  
  103. koen en Danielle

    Hallo,
    We zijn niet blij want die website van Blijstebaby.nl werkt dus echt niet goed. Wij kunnen amper tot niet stemmen en anderen hebben al een 250 stemmen. Na een klacht gestuurd te hebben en nog geen reactie hebben we maar een een mail naar Hart van Nederland gestuurd. Wij zijn echt van mening dat er een jury gewoon 25 baby’s moet kiezen en niet zo via stemmen.
    Dus mensen allemaal klagen als het niet goed werkt.
    [email protected]
    Groeten Trotse ouders van de blijste baby
    Zie : http://www.blijstebaby.nl/foto/12624 en stem ( als het Lukt)

      /  
  104. Hanneke

    Toch blijft het gek, wij maar klagen over problemen met stemmen en dat er mensen zijn die rond half 8 al meer dan 180 stemmen hebben gekregen! Ik ben ervan overtuigd dat er een manier is om niet-eerlijk te stemmen. Dus meerdere stemmen op 1 computer te kunnen uitbrengen…

    De hele actie is nu toch al geflopt. Dus ik ga internet afsurfen en mensen om hulp vragen om die ene manier te vinden! Helpen jullie mee?? Als ik het heb gevonden zet ik het hier op de site, in de hoop natuurlijk dat jullie mijn baby dan ook mee in de top 25 houden…
    Als iemand anders die manier vind en vermeld, zorgen we dat hun baby in de top 25 blijft!

    Hoe meer mensen er proberen achter te komen, deste eerder kunnen we zorgen dat we nog een kans maken. Aangezien de hele actie toch al in het water is gevallen…

    HELP MEE!! En laat het hier weten dat je mee zoekt!
    ps. mijn geweldige baby is: http://www.blijstebaby.nl/19559

      /  
  105. Larissa

    Ik heb gisteren mails verstuurd naar de media. Na diverse mailtjes richting de organisatie van de blijste baby en totaal nul, nul reactie gekregen te hebben. Talloze klachten in mijn mailbox en via de foon van inderdaad bekenden die op je kindje willen stemmen, had ik er een extra dagtaak aan. Lijkt me niet de bedoeling van deze wedstrijd!
    Ik hoef niet perse te winnen (ook al vind ik dat mijn meisje wel een kans zou moeten maken, maar ja, zo denken 20.000 andere ouders ook haha), maar ik vind dat we allemaal recht hebben op een EERLIJKE wedstrijd!
    Ik heb dus een mail verstuurd naar RTL Boulevard en SBS Hart van Nederland. Mijn advies is dus, stuur iets richting de media. Van Boulevard heb ik reactie gekregen dat zijn pampers zouden proberen te benaderen. Als meer gefrustreerden hun klacht daar neerleggen, wie weet dat er dan iets aan gedaan wordt?
    Deze actie is namelijk breeduit opgezet in de media, met tv-reclame en al en dan zo’n schandalig verloop…. en straks bij de selectiedag komt er in dit soort programma’s natuurlijk wel een leuk filmpje over hoe geweldig het is samen met Wendy van Dijk. Kan me niet voorstellen dat zij blij zou zijn als ze wist hoe deze actie verloopt en denk dat zij de frustratie van ouders/grootouders zich goed zou kunnen voorstellen (zo’n type persoon lijkt het mij in ieder geval)

      /  
    1. Hanneke

      Ja dat is ook een goede! Ik zal ook een mail sturen naar RTL Boulevard!!
      Maar toch zoek ik ook nog naar die ene manier…

        /  
  106. Linda

    Klacht over de zogenaamde blijste baby, dit is een flut actie en jullie kunnen hier een mooi verhaal van maken. Er staan hele forems volgeschreven van wanhopige ouders en oma/opa’s tante’s enz. die maar een stem willen uitbrengen. Terwijl er een neiuwe start is geweest, hebben de baby’s op de homepage, 100-en stemmen. In een nacht krijgen sommigen 180 stemmen… hoe is dit mogelijk ALS die site niet werkt! Ik en meerderen met mij hebben geprobeerd een zgn stemcode aan te vragen, waar je dus ECHt geduld voo rmoet hebben, want er komt niks (!!!) binnen! Na vaaaaak proberen lukt het soms een keertje.. dus HOE krijgen die anderen 100-en stemmen? Oneerlijke strijd zoals wel duidelijk is… Kijk maar eens op het forem zwanger.blog.nl hoeveel klachten daar op staan. Als je dan toch prijzen belooft en ouders daar voor warm maakt, zorg dan voor een gedegen webiste die WERKT! En niet een die krakkemikkig werkt op welke pc laptop dan ook. Ik heb ook steeds mijn klachten laten weten aan de actie, geen antwoord na een algemeen antwoord en herstart dinsdag j.l. Ik ben er in ieder geval mee gestopt.

    Vriendelijke groet,

    Linda

      /  
  107. Karina

    Ik heb dezelfde klacht.
    Het is echt heel raar dat sommige babys al ruim 100 stemmen hebben, alleen vandaag al! Dat klinkt onmogelijk…
    Uiteraard wil ik graag dat mijn baby veel stemmen krijgt en wint, maar ik vind het ook belangrijk dat een dergelijke actie eerlijk verloopt en ik heb het gevoel dat dat niet het geval is.
    Wat mij ook opvalt is dat er al vóór het stemmen een top 25 zichtbaar was van baby’s. Hoe kunnen die daar komen zonder dat er gestemd is?!
    Ik heb mijn twijfels over deze actie…
    Ik ga ook RTL Boulevard mailen!!!

      /  
  108. Karina

    Zou me niets verbazen als de babys uit de top25 kids zijn van mensen uit de organisatie! ….
    Belachelijk!!

      /  
  109. Karina

    Klik je op een top25-baby dat krijg je vrijwel direct het stemformulier. Bij de andere babys duurt het een eeuwigheid!

      /  
  110. Karina

    Wat is het mailadres van Boulevard??
    Kan iedereen daar zijn klacht naar sturen! :-)
    Laat het maar in het nieuws komen…

      /  
  111. anita

    BEN DE ZOVEELSTE MET EEN KLACHT.
    GAAT OOK INDERDAAD NERGENS OVER DE MEESTE GEVEN HET
    NA EEN TYD PROBEREN OP.
    EN ALS JE ER AL DOOR KOMT MOET JE VEEEEL GEDULD HEBBEN
    OM EEN ZIELIG STEMMETJE TE KUNNEN UITBRENGEN.
    TERWIJL ER IN EEN OCHTEND MENSEN ZIJN DIE 200 STEMMEN HEBBEN GEHAALD
    RARA ECHT GROTE FRAUDE ,
    GAAT NERGENS OVER IS ZO GEEN EERLIJKE STRIJD.MOETEN ZE ANDERS
    GAAN DOEN DUS………………………..
    TELLERS OP NUL…….

      /  
  112. mariska

    Ik kan inmiddels makkelijk stemmen nu maar mijn eigen kindje heeft er nu pas 2 en gaat de 200 bv nooit meer inhalen!
    Verder zie ik in de fotogalerij baby’s die veel leuker zijn dan sommige uit de top 25 en die hebben nauwelijks stemmen, vreemd toch?
    Ik stem elke dag 10 x, 1 keer natuurlijk op Lexy (mijn baby) en voor de rest kijk ik gewoon naar de fotogalerij en stem op kindjes die ik leuk vind!!!

      /  
  113. Jessica Stiens

    http://www.blijstebaby.nl/foto/2273
    wie o wie wil nog een aantal stemmen hebben?
    ik heb vandaag alleen 1 stem op aan m’n popje gegeven

      /  
    1. mariska

      Ik zou graag jouw stem krijgen! Alvast bedankt, dan zal ik morgen ook op jouw kindje stemmen! (ik heb voor vandaag geen stemmen meer helaas).

        /  
      1. Jessica Stiens

        lexy heeft m’n stem!

          /  
      1. Jessica Stiens

        Ferre heeft ook m’n stem nr 23

          /  
      1. Jessica Stiens

        nr 9 komt eraan!

          /  
  114. mariska

    Ik ga vanaf morgen ook op jullie baby’s stemmen hoor! Bedankt!

      /  
  115. Linda

    Beste “Blijste Baby”,

    Ik snap heel goed dat er geen persoonlijk antwoord gegeven kan worden, gezien het KLACHTEN REGENT! Waarom gaat deze wedstrijd nog door eigenlijk?!?!?!?!?!!
    Nogmaals… het is een oneerlijke wedstrijd! Vermoedelijk misbruik, trage site… klopt allemaal! Ik doe er niet meer aan mee en meerderen met mij, het zou opnieuw gestart moeten worden, niemand heeft meer zin/puf/ energie om te stemmen! Logisch genoeg, gezien het feit dat hier onnodig tijd in is gestopt om voor een geliefde te stemmen of een vriendendienst…
    Nee, ik pas. Er zijn nog steeds geen stemcodes binnen, de site werkt nog steeds traag en bovendien… Er zijn mensen (want dit gaat niet meer om de baby’s) met over de 6-700 stemmen, waarvan er vandaag al (10.30 uur) 190 bij gekomen zijn, waarom dan nog meedoen? Jammer, het plezier en energie is me ECHT vergaan. En pampers koop ik ook niet meer.

    Groet,

    Linda

    Op 6 augustus 2010 11:48 schreef Blijste Baby het volgende:
    Beste Linda,

    We hebben je vraag over het stemproces van de Blijste Baby verkiezing ontvangen. Hierin gaf je aan dat de site traag was, je geen stemcode kon aanvragen of twijfels had over de eerlijkheid van het stemproces bij de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland.

    Door het overweldigende succes van het stemproces, waarbij ook vermoedelijk misbruik is geconstateerd, ondervond de site hiervan aanzienlijke problemen. We hebben hard gewerkt om deze problemen op te vangen en het vermoedde misbruik tegen te gaan. Wij zijn daar donderdagmiddag in geslaagd, waardoor het stemproces nu verloopt zoals het bedoeld was.

    Indien wij signaleren dat het stemproces gemanipuleerd wordt, zullen wij daar actie op ondernemen zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

    We begrijpen dat het geven van een standaard antwoord niet altijd even persoonlijk overkomt. We hopen op je begrip.

    Mocht je vraag onverhoopt hiermee niet beantwoord zijn, dan vernemen wij dat graag

    Met vriendelijke groet,

    Blijste Baby
    Afdeling Communicatie / promoties

    03.08.2010 22:05 – linda schreef:

    > Het spijt me, maar ik vind deze actie een aanfluiting! Net als meerderen,
    > heb ik tijd gestoken in het mobiliseren van familie en vrienden om te
    > stemmen, wat tevens publiciteit en hits is voor jullie… en krijg ik er een
    > stem voor… Nee! Helemaal niks.
    > Mijn dochter heeft een schamele paar stemmen, omdat mijn vader vandaag
    > uuuuuren op die site heeft gezeten! Dit is toch belahelijk…
    > Als je zo’n actie doet, zorg dan ook voor een gedegen techniek en als je het
    > opnieuw inzet en excuus aanbiedt, heel fijn…… maar het werkt nog STEEDS
    > niet…. haal ‘m dan uit de lucht!
    > Dit heeft geen zin…. erg jammer, want we hadden er allemaal heel erg zin
    > in en zat ook af te wachten op de stemmen voor ons meisje en al die
    > duizenden andere baby’s.
    > Oneerlijke strijd nogmaals…. en de blijheid vergaat mij als moeder ook wel
    > zoals u leest.
    > Mvg,
    > Linda
    >

      /  
  116. mariska

    Ik kreeg precies dezelfde mail van pampers, idereen denk ik.
    Ik snap ook niet hoe mensen ‘s morgens al meer dan 100 stemmen kunnen hebben, dat moet op de een of andere manier met fraude gaan,
    want zelfs met een grote vrienden/familie-club red je dat gewoon niet in een nacht.
    Hoe ze het doen mag Joost weten maar eerlijk is het idd niet.
    Ook al gaat het stemmen bij de meeste mensen nu goed, eerlijk is deze wedstrijd nog steeds niet en daardoor is bij de meesten de lol er allang vanaf volgens mij…..

      /  
  117. Yaisa

    Goedemorgen,
    Je kan het stemmen maar alvast gedaan hebben! Dus ik heb vandaag weer met 4(!) mailadressen gestemd op:
    Steffie uit Maarssen
    Mattheyz uit Almere
    Gwen uit Vleuten
    Kai Van Oossanen uit Rotterdam
    Rosanne uit Breugel
    Melina uit Eindhoven
    Kaya uit Rotterdam
    Tiago uit Almere
    Lotus uit Handel
    Ik hoop dat er stemmen terugkomen voor mijn kleine schatje:
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19659
    Alvast bedankt weer, een fijne dag allemaal!
    Groetjes,
    Yaisa

      /  
  118. Denise Pelzers

    HOE KAN DIT?????
    gekopieërd:

    Evan
    Totaal aantal stemmen: 1233
    Aantal stemmen vandaag: 473

    WHATT???!!!
    Het is nog geen 10.00 en ieman heeft vandaag al 473 stemmen?
    Dat kan dus echt niet, word daar zo boos van!
    Ga ze maar weer eens mailen, alsof dat zin heeft……

      /  
  119. Denise Pelzers

    Heb dit gemaild, alsof dat iets helpt….

    Ik heb een standaard bericht van jullie teruggekregen waarin staat dat de site nu weer naar behoren werkt.
    En dat er gezocht is naar eventuele oplichterij.
    Ik vraag me 1 ding af na vandaag de top 25 te hebben gekeken…
    Het was vanmorgen 9.45 en daar las ik het volgende:

    Deylian
    Totaal aantal stemmen: 1456
    Aantal stemmen vandaag: 578

    He??????!!!!!!

    Als er niet wordt opgelicht, mag ik dan weten hoe je in een nacht 578 stemmen krijgt??

    De site werkt inderdaad goed nu, ik kan stemmen.

    En heb geloof ik nu eindelijk (al) 32 stemmen voor Shayda.

    maar hoe ga ik ( en anderen met mij) DIT in godsnaam inhalen??!!

    En het ergste is dat er zoveel mooie, lieve, blije baby’s bij zitten.

    Maar echt niet degene in de top25

    Wees slim en laat deze oplichterij niet doorgaan.

    Kies ZELF een top25 en laat ons daar maar op stemmen.

    De bekendheid van de pagina hebben jullie al binnen…

    Graag een PERSOONLIJKE mail terug!!

    Denise

      /  
  120. Bart Steegers

    Denise ik ben het helemaal met je eens. Dit kan toch gewoon niet. Onze Bram heeft nu 18 stemmen en ik verwacht er nog meer, heb volgens mij iedereen die ik ken gemaild :) . Als je dan ziet dat iemand al over de 1400 stemmen heeft en de afgelopen nacht meer dan 400 stemmen erbij heeft gekregen kan dat gewoon niet. Heel leuk intitief deze wedstrijd, maar te fraudgevoelig. Iedereen zou maar 1 stem uit mogen brengen gedurende de hele wedstrijd. Das het eerlijkste. Dit werkt net zo fraudegevoelig als een x factor ed. Als je veel geld hebt kun je veel op iemand stemmen, alleen maar goed voor de omroepen. Ik heb een online petitie getekend. Ik roep dan iedereen hier op dit ook te doen

    http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby/

    Ik vind dat de competitie opnieuw gestart moet worden en nu eerlijk. Hun doel om bekendheid te krijgen is denk ik wel geluk al wel veel met negatieve geluiden.

      /  
  121. Denise Pelzers

    Ja, dit kan zo gewoon niet meer!
    Heb alle baby’s in de top25 ingevuld op hyves, veel staan erop.
    De ouders hebben rond de 100 vrienden elke keer, maar ik hoopte daar iets van aanwijzingen te kunnen vinden van hoe heel vaak tekunnen stemmen.
    Maar helaas (natuurlijk) ben gewoon een beetje ten einde raad ;-)

      /  
  122. chris

    Goedemorgen allemaal,

    Ik heb nog 7 stemmen over vandaag, dus geef maar door en ik stem.
    Stem je dan terug op mijn meisje http://www.blijstebaby.nl/foto/2216

      /  
  123. Redactie Auteur

    Dit bericht is al een week oud en de reactiestroom droogt hier dus op. Je kunt beter een reactie plaatsen onder een van de actuele berichten over de wedstrijd. Daar is het veel drukker en heb je dus meer kans om stemmen te trekken! Ga naar de homepage van de website en klik op een van de recente berichten over Blijste Baby.

      /  

Comments are closed.