Hond bijt baby dood in Duitsland

huskyDe combinatie huisdieren en kinderen blijft altijd opletten. Of het moet om een hamster gaan, die lijken me vrijwel ongevaarlijk. Maar bijvoorbeeld katten (zo weet ik uit eigen ervaring) kunnen vervaarlijk uithalen met hun scherpe klauwen. En een hond moet je natuurlijk nooit alleen laten met een baby. Hoe lief ie normaal gesproken ook is. Toch lieten Duitse ouders zaterdagavond hun acht weken oude baby alleen met de hond van het gezin. De husky heeft het meisje doodgebeten.

Het dramatische incident gebeurde in de Duitse stad Cottbus. De husky gooide de kinderwagen met daarin het acht weken oude meisje omver en stortte zich op het kind, schrijft de Telegraaf.

De baby is later op de avond in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De ouders verkeren in een shocktoestand.Daar kan ik me iets bij voorstellen, ja ..

Het gezin vierde een familiefeestje in de tuin. Ze lieten in een onbewaakt ogenblik de kinderwagen even buiten staan toen ze zelf naar binnen gingen. Het gezin heeft meer kinderen en in het verleden was er nooit iets gebeurd waaruit bleek dat de husky gevaarlijk was.

De hond is naar een asiel gebracht.

Lees ook:Filmpje: hond huilt met baby mee
Lees ook:Groot gezin sterft uit
Lees ook:Video: kinderwagen rolt onder trein
Lees ook:Filmpje: bus op rem voor baby op straat!
Lees ook:Filmpje: baby ligt in deuk om hond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>