Filmpje: bus op rem voor baby op straat!

Ongelofelijk, dit filmpje dat ik donderdag voorbij zag komen in De Wereld Draait Door.  Een buschauffeur in Texas moet ‘s nachts vol op de rem omdat er een baby moederziel alleen midden op de weg zit…

Het bizarre incident dateert al van een jaar geleden maar is daardoor niet minder schokkend. Buschauffeur Mile Hubbard uit Texas zag tijdens zijn dienst in de verte ‘iets’ op de weg zetten. Een hond, dacht hij in eerste instantie. Omdat het donker was zag hij pas toen hij dichterbij kwam dat het om een baby van nog geen jaar oud ging.

Hubbard ging vol op de rem en liep naar het kind toe. Op dat moment dook de vader van het meisje op. Hij tilde snel zijn dochtertje op en maakte zich uit de voeten. Volgens moeder Catherine Gonzalez (25) ‘ontsnapte’ dochter Destiny ongemerkt toen zij en haar partner in de woonkamer zaten.

De ouders van Destiny zijn verwikkeld in een strijd met de kinderbescherming om Destiny en hun andere twee kinderen te behouden. In verband met de voogdijzaak zijn de beelden onlangs vrijgegeven.

Lijkt me meer dan genoeg bewijs dat deze mensen niet in staat zijn om hun kinderen veilig te laten opgroeien. En dat is dan nog een understatement!

Lees ook:Baby bezweken in snikhete auto
Lees ook:Slanke ouders, slanke baby
Lees ook:Baby sabbelt aan uiers koe
Lees ook:Baby overlijdt in wasmachine
Lees ook:Motoragent assisteert bij bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>