Arrestaties in zaak dode baby Willem

De politie heeft maandag een 31-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Oosterhout gearresteerd in het onderzoek naar de gevonden dode baby Willem. Het lichaam van het pasgeboren jongetje werd op 12 maart door voorbijgangers gevonden in een stuk bos langs het Wilhelminakanaal in Oosterhout. (Foto: Omroep Brabant)

De man en de vrouw worden ervan verdacht dat ze betrokken zijn bij het overlijden van de baby. Of het de ouders van het jongetje zijn is onduidelijk. De politie onderzoekt het huis van de verdachten en een andere woning, waar ze kort geleden verbleven. Na de arrestatie is ook een nieuw buurtonderzoek gestart.

Burgemeester Huijbregts gaf de dode baby de naam 'Willem van Oosterhout'. Hij werd enkele dagen na de vondst begraven op begraafplaats Leijsenakkers in Oosterhout.

Eind mei verspreidde de politie huis-aan-huis enkele duizenden flyers in de wijken in de buurt van het Wilhelminakanaal waar het kindje werd gevonden. De verdachten zijn onder meer via dit onderzoek opgespoord.

Lees ook:Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten
Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten
Lees ook:Justitie verdenkt ‘ouders’ baby Willem van moord
Lees ook:Opa en oma baby Willem van Oosterhout opgepakt
Lees ook:Rotterdamse opgepakt met dode baby in tas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>