Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten

Wat iedereen natuurlijk al op een kilometer afstand kon ruiken is afgelopen dinsdag ook bevestigd door justitie. De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dood van vondeling baby Willem van Oosterhout, blijken inderdaad de ouders te zijn. DNA-onderzoek heeft dat uitgewezen. De 33-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Oosterhout werden op 9 juni aangehouden. De vader is later deze week vrijgelaten, de moeder blijft nog twee weken vastzitten. De man heeft verklaard dat hij niet wist dat zijn vrouw zwanger was. Volgens de rechtbank in Breda zijn er onvoldoende ernstige bezwaren om de man vast te houden als verdachte van betrokkenheid van de dood van het kindje. Het dode lichaampje van baby Willem werd op 12 maart gevonden in een bos langs het Wilhelminakanaal in Oosterhout.

Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten
Lees ook:Opa en oma baby Willem van Oosterhout opgepakt
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem
Lees ook:Justitie verdenkt ‘ouders’ baby Willem van moord
Lees ook:Moeder dode baby langer vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>