Wat je zoal met baby’s kunt doen .. deel 2

Schreef ik eerder deze week al over wedstrijdjes 'wie krijgt z'n baby het eerst aan het huilen' in Japan en het van grote hoogte naar beneden gooien van baby's in India. Op indianfeelings.com las ik een bericht waarvan ik toch mag hopen dat het niet klopt. In de Indiase deelstraat Andhra Pradesh zou een baby in het strijdperk zijn gegooid met …. een cobra!

Slangen vormen een belangrijke rol in de Indiase cultuur. Maar hoe bizar is het om tijdens een slangenverering je éénjarige baby te verplichten tot een gevecht met een gevaarlijke gifslang. Nogmaals .. ik kan het bijna niet geloven. Toch schijnt het ritueel vaker beoefend te worden in Kasimkota, in de deelstaat Andhra Pradesh.

Om ongelukken te voorkomen wordt vooraf de mond van de slang dichtgenaaid en de giftanden verwijderd. Toch probeerde het beest zelfs om de baby te wurgen. Op de achtergrond moedigden omstanders het kindje aan terug te vechten. Er schijnt ook een filmpje gecirculeerd te hebben op internet, waarna dierenrechtenactivisten op hun achterste benen stonden. Ze waarschuwen ervoor dat giftanden van cobra's heel snel teruggroeien, zodat de baby's toch in levensgevaar kunnen verkeren.  

Zie ook: Wat je zoal met baby's kunt doen ..

Lees ook:Weer 70-jarige vrouw bevallen van een kind
Lees ook:Wat je zoal met baby’s kunt doen: kruipracen
Lees ook:Baby-meisjes gedumpt vanwege geslacht
Lees ook:Baby geboren aan boord van vliegtuig
Lees ook:Do is zwanger .. van een puppy!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat je zoal met baby’s kunt doen .. deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>