Freya Awards 2011 uitgereikt

Tijdens de Fertifair in Lunteren zijn zaterdag de jaarlijkse Freya Awards uitgereikt. De prijs voor de meest patiëntvriendelijke IVF-kliniek ging naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De Zorggroep Twente (ZGT) in Almelo werd uitgeroepen tot de beste algemene fertiliteitskliniek. Beide winnaars van harte gefeliciteerd!

(Foto: Freya.nl)

De scores komen tot stand aan de hand van een enquête waar patiënten hun mening geven op uiteenlopende gebieden over de kliniek waar zij onder behandeling zijn. De enquête is door 1.500 patiënten ingevuld.

St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg
Als beste IVF-kliniek kwam het St. Elisabeth Ziekenhuis (Tilburg) uit de bus. De polikliniek wordt o.a. geroemd om de psychosociale begeleiding door de artsen en verpleegkundigen. Tevens wordt de duidelijkheid van de behandelprotocollen en de kennis van de verpleegkundigen bovengemiddeld goed beoordeeld.

Enkele opmerkingen die patiënten plaatsten over deze kliniek:
• “Super lief en zorgzaam personeel. Heel geduldig”
• “Oprecht, geïnteresseerd, warm en eerlijk”
• “Alle medewerkers zijn even zorgzaam, kundig en aardig”

ZGT – locatie Almelo
In de categorie algemene fertiliteitsklinieken is de Freya Award uitgereikt aan Zorggroep Twente – locatie Almelo. Patiënten spraken in het bijzonder hun waardering uit over de bejegening en communicatie door artsen en verplegend personeel. Daarnaast werd de ruimte om zelf beslissingen te nemen en het evaluatiegesprek na behandeling zeer op prijs gesteld.

Enkele opmerkingen van patiënten over ZGT Almelo:
• “Echt een superteam!”
• “Vertrouwd en prettig”
• “Ze werken met liefde voor het vak”

Lees ook:Freya Award enquete 2011
Lees ook:Freya Enquête Fertiliteitsmonitor
Lees ook:Nieuw: Monitor Fertiliteitszorg
Lees ook:Herkenning en steun op Fertifair
Lees ook:Koppels blij met Digitale IVF Poli Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>