Kadotip: autoweg tape!

Misschien niet meteen iets om kado te krijgen als je kindje nog in de wieg ligt .. Maar zodra hij (of zij natuurlijk ..) de lol heeft ontdekt van het spelen met autootjes is dit volgens mij het perfekte kadootje. Op de vloer, over de tafel, langs de bank of je bed. Met deze rol tap maak je in no-time een spannende racebaan in huis.

Op de tape staat een weg met oversteekplaatsen. Plak de mooiste racecircuits door het hele huis.
Ook leuk voor de kinderkamer!

Afmeting: 5 cm. breed en 33 meter lang. Inclusief autootje!

Meer leuke kadotips vind je op Gezinnig.nl

Lees ook:Kadotip: Opa & Oma Box
Lees ook:Kind niet kwijt met plaktattoo
Lees ook:ADV: Originele en vrolijke kraamcadeau’s!
Lees ook:Gratis naar Dick Bruna Huis in ruil voor knuffel
Lees ook:ADV: Koop iets leuks, help een kind

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kadotip: autoweg tape!

 1. Pingback: – Kadotip: autoweg tape! | Postnatale depressie informatie

 2. Spammer

  Wow! Huismus. Dat hoor je niet vaak. Meestal krijgen dieren bij voorbaat al de schuld terwijl het kind totaal niet begeleid is in het contact naar hen toe. PEtje af! Ik heb al spijt dat ik zwanger ben van een Griek. Zijn ouders vinden dat mijn katten per direct het huis uit moeten. Want ze zijn slecht. Nou, dan kunnen ze toch hoog en laag springen daar op die berg Olympus maar mijn katten gaan nergens heen. En dat heb ik hem gister ook even haarfijn duidelijk gemaakt. Uiteraard ook uitgelegd dat het risico niet groot is en zeker bij binnenkatten (wij hebben raskatten dus de komen niet buiten) is de kans bijna nihil. Hij maakt de bakken schoon dus ik kom er ook niet mee in aanraking. Poeh, wat was ik p’d off zeg!

    /   Reply  / 
  1. Liesbeth Kombrink

   Wilt u uw Spam voor u houden svp!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>