Baby krijgt z’n eigen gaming kleertjes

Nee he ..!! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit bericht tegenkwam op Nu.nl. Speciaal voor ouders (vooral papa's denk ik ..) die gek zijn van gamen is er nu een speciale collectie babykleertjes. Kan junior in stijl meedoen met Travian of hoe die verslavende spelletjes ook allemaal mogen heten. Het setje bestaat uit een romper, mutsje en slabbetje. Verpakt in een kek doosje. Het bericht vermeldt helaas geen merk of verkoopadres.

Lees ook:Te schattig: babymutsje met naam
Lees ook:Ontwerp je eigen romper voor Prénatal
Lees ook:‘Geslacht baby al na twee maanden bekend’
Lees ook:Baby doet huwelijksaanzoek
Lees ook:‘Carla Bruni bevallen van zoon’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby krijgt z’n eigen gaming kleertjes

  1. Esther

    Toen ik in verwachting was van mijn derde kind wist ik het zeker: ik wil dat mijn kind én leuke kleertjes krijgt, maar dan zonder dat er kinderarbeid aan te pas is gekomen! Dat is de reden waarom ik de webwinkel http://www.nikabella.nl ben begonnen waar ik alleen hippe duurzame kinderkleren verkoop. O.a. van de merken Boontje, Katvig, Imps&Elfs, Kidscase en La Nana.
    Als jij wilt dt je kind ook leuke plus eerlijke kleren draagt kom dan eens kijken op Nikabella.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>