Fotograaf zoekt gezichtsexpressie bevalling

Het is een bijzonder project. En dat is het. Fotograaf Ernst-Jan Koomans wil een portretserie maken van vrouwen tijdens de bevalling. Hij is daarom op zoek naar zwangere vrouwen die binnenkort gaan bevallen. Er worden foto’s van je gemaakt tijdens de bevalling, maar alleen van je gezicht. Het gaat de fotograaf namelijk puur om de gezichtsexpressie.

Ernst-Jan Koomans is alleen geïnteresseerd in de gezichtsuitdrukkingen van de modellen omdat hij denkt dat alle emoties die een mens bezit in alle hevigheid tot uitdrukking komen tijdens de bevalling.

De fotograaf bedient zijn camera met behulp van een draadloze afstandsbediening. Hij zal dus niet fysiek aanwezig zijn bij de bevalling, maar werkt vanuit een aangrenzende kamer.

Het is de bedoeling dat het project uitmondt in een expositie en een boek.

Lijkt dit je een leuk project, wil je hieraan meewerken of meer informatie, bel dan met Y-stories, Ernst-Jan Koomans, 06-50620811 of 020-3311707.

Lees ook:Modellen met buikje gezocht!
Lees ook:Foto’s: vrouwenlichamen na de zwangerschap
Lees ook:Sterfte groot onder Antilliaanse baby’s
Lees ook:Babysterfte kan omlaag door samenwerking
Lees ook:Rotterdam pakt babysterfte aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>