Wil Zsa Zsa Gabor een kind?

Dit is toch wel de overtreffende trap van idioterie! De 94-jarige Zsa Zsa Gabor wil een kind. Dat beweert althans haar 67-jarige echtgenoot Fréderic Prinz von Anhalt. De mafkees is ervan overtuigd dat de zieke actrice ondanks haar leeftijd nog een kinderwens heeft. Hij is zelfs al naar een vruchtbaarheidskliniek gegaan om zijn sperma te geven.

Het is de bedoeling dat er een draagmoeder wordt gevonden om het kind op de wereld te zetten. Dat Zsa Zsa niets van de actie van haar echtgenoot weet zegt al genoeg over het bizarre gehalte van het plan.

Toch heeft Fréderic er alle vertrouwen in dat Gabor het idee verwelkomt: “Ze zal echt dolenthousiast zijn als ze erachter komt dat ik hiermee door ben gegaan”, vertelde Von Anhalt aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Om er aan toe te voegen: “Ik ben zo enthousiast. Ik hoop dat Zsa Zsa nog een tijdje op de wereld blijft. Ik wil dat ze de baby ziet en het handje vast kan houden. Het was haar wens om een jongetje te krijgen.”

Bron: RTL Boulevard.

Lees ook:Verstandige Chantal Janzen stopt met Tarzan
Lees ook:Weer vier doden Mexicaanse griep
Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van tweede
Lees ook:Celine Dion was zwanger van drieling
Lees ook:Gezonde dochter na eerste transplantatie eierstok

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>