Identiteit dader steekpartij creche vrijgegeven

‘Een zonderling, een eenzaat’, dat schrijft de VRT over de dader van de dodelijke steekpartij vrijdag op een creche in Dendermonde. Het parket in Belgie heeft zaterdag op een persconferentie de identiteit van de man bevestigd. Op de website van de VRT is ook een foto te zien van de dader. Het is de 20-jarige Kim D. uit Sinaai. Volgens De Telegraaf heet de man volledig Kim de Gelder en zou hij van plan geweest zijn om 67 mensen te vermoorden.

Kim D. is werkloos en woont alleen in Sinaai, een deelgemeente van Sint-Niklaas. De man woonde in een nieuwbouwappartement in een wijk met veel jonge gezinnen met kinderen.

Het parket benadrukte op de persconferentie dat de geruchten over bekentenissen van de dader absoluut niet kloppen. De man werd urenlang ondervraagd, maar weigerde elke medewerking. Hij liet niets los over over het hoe en het waarom van zijn daden.

Lees meer over de identiteit van de dader en over de nasleep van de steekpartij op de website van de VRT.

Lees ook:Donderdag reconstructie drama Fabeltjesland
Lees ook:Crèche Fabeltjesland krijgt nieuwe behuizing
Lees ook:‘Angelina’s tweeling laat nog weken op zich wachten’
Lees ook:Vrouw doodt baby en overlijdt in kraambed
Lees ook:Groot gezin sterft uit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Identiteit dader steekpartij creche vrijgegeven

  1. ellen

    en weer komt er een stille tocht.mensen word wakkker,het moet een luiddruchtige tocht worden.wat zijn mensen makke lammetjes geworden.de dader zal ook wel weer soft behandeld worden.kotsmisselijk word je ervan,bah.

      /   Reply  / 
  2. ellen

    overspoel de mensen niet zo erg.men wordt er depressief van ,en het herhaald zich toch,want de straffen zijn veels te laag.kotsmisselijk word je ervan,van die media.je kunt het toch niet meer terugdraaien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>