Nick Schilder nu ook vader van een zoon: Julian

Nick Schilder is nu ook de trotse vader van een zoon! Vriendin Kirsten is zondag bevallen van hun tweede kindje dat de naam Julian heeft gekregen.

De Volendamse zanger had al een dochtertje: Nikki.

“Vanmiddag is onze zoon Julian geboren! Een knappe, gespierde kerel en kerngezond. :) Moeder, vader en grote zus Nikki maken het heel goed!”, liet Nick zondag blij weten op Twitter.

Nikki werd anderhalf jaar geleden geboren. Een jaar geleden was Kirsten weer zwanger. Helaas draaide die zwangerschap uit op een miskraam. Gelukkig kon het stel begin dit jaar – op Valentijnsdag – bekend maken dat er opnieuw een kindje op komst was.

De bevalling lijkt rond de uitgerekende datum te zijn. Want Nick heeft zijn aanwezigheid aan De Zomer Voorbij dit jaar afgezegd vanwege het aanstaande vaderschap. Daarop besloot ook Simon Keizer zich terug te trekken. De ploeg van De Zomer Voorbij is maandag vertrokken en komt donderdag weer terug.

Lees ook:Foto: dit is Nikki Schilder!
Lees ook:Miskraam vriendin Nick Schilder
Lees ook:Nick vader van dochter Nikki
Lees ook:Nick (van Simon) wordt papa
Lees ook:De eerste foto’s van Julian Schilder!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nick Schilder nu ook vader van een zoon: Julian

  1. nabila

    Gefeliciteerd gr nabila

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>