Frans Bauer: geen kinderen meer

Frans Bauer wil geen kinderen meer. De 37-jarige volkszanger uit Fijnaart is tevreden met zijn gezin en sluit de komst van een vijfde kind uit. Frans heeft samen met met Mariska vier zonen. En daarmee is hij ‘dik’ tevreden, zegt hij maandag in het AD.

(Foto: fransbauer.nl)

“Naarmate de boys ouder worden, wordt het steeds drukker bij ons thuis”, vertelt Frans. Hij heeft met zijn vrouw al gesproken over een operatieve ingreep zodat ze geen kinderen meer kunnen krijgen. “Mariska zei laatst: Frans, misschien wordt het eens tijd om er een ‘knipke’ in te laten zetten. Maar heel eerlijk gezegd moet ik daar niet aan denken.”

Bauer staat eind oktober in Ahoy en is nu al flink aan het trainen voor zijn shows. “De kilootjes vliegen er weer vanaf”, verzekert hij. De zanger wil echter niet zo mager worden als een paar jaar geleden. “Mijn fans vinden me mooier als ik wat voller ben.”

Lees ook:Kinderen Bauer kiezen naam voor broertje of zusje
Lees ook:Mariska Bauer kreeg eerder een miskraam
Lees ook:Frans Bauer kan echt alleen jongens maken
Lees ook:Vierde kind Frans Bauer op komst
Lees ook:Frans Bauer papa van het jaar 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>