‘Ronaldo betaalde draagmoeder’

Meteen nadat Cristiano Ronaldo dit weekend via Facebook (zie foto) bekend maakte dat hij vader is geworden, zijn de speculaties over zijn vaderschap niet van de lucht. De Portugese voetballer zou een Amerikaanse draagmoeder betaald hebben om zijn zoontje op de wereld te zetten. En om anoniem te blijven. Dat schrijft althans de Portugese krant ‘Diario de Noticias’.

Het kind zou aan het eind van vorige zomer verwekt zijn in San Diego tijdens een vakantieflirt. Meteen nadat Portugal op het WK in Zuid-Afrika werd uitgeschakeld door Spanje, is de stervoetballer naar de Algarve gevlogen om zijn zoontje voor het eerst te zien. Het kind zou op 17 juni geboren zijn. Ronaldo had zijn ploegmaten van het Portugese elftal niks verteld over de geboorte ..

Volgens de zus van Ronaldo, Katia Aveiro, is haar broer erg gelukkig met zijn zoontje. ‘De kleine Ronaldo’ lijkt met bruine ogen en donker haar veel op zijn papa. De naam van de baby zal snel bekend gemaakt worden. Volgens het Portugese televisiestation RTP zou hij net als zijn vader de naam Ronaldo krijgen.

Er is nog overigens nog een tweede vrouw die claimt de moeder te zijn van Ronaldo’s baby. Het gaat om een Deense tiener (‘Paris Hilton-kloon’) met wie de voetballer een korte affaire had. Na de romance liet ze echter niets meer van zich horen om nu plotseling weer op te duiken ..

Bron: HLN

Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Ronaldo junior in ziekenhuis?
Lees ook:Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal
Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon
Lees ook:‘Moeder van zoon Ronaldo is serveerster’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>