Gouden Kooi’s Brian vader van een zoon

UPDATE 16-6-2009: Het gaat goed met Brian’s zoontje Kairo!

Het nieuws komt weer uit de koker van RTL Boulevard: voormalig bewoner van de Gouden Kooi, Brian Kubatz, is zondag vader geworden van een zoontje. Het jongetje heet Kairo Makani Jimmy. Brian’s vriendin Tamara beviel in de nacht van zondag op maandag met een keizersnede terwijl ze pas 35 weken zwanger was. Kairo is dus vijf weken te vroeg gehaald en weegt slechts 1672 gram. Het kleine mannetje ligt in een couveuse. Hij mag pas naar huis als hij twee kilo weegt. We wensen de kersverse ouders veel sterkte. En Kairo … zet ‘m op! (Foto: RTL Boulevard.nl)

Brian en Tamara hadden voor de start van de Gouden Kooi zes jaar een relatie. Tijdens het televisieprogramma kreeg Brian een stomende en weinig verhullende verhouding met medebewoonster Amanda (Balk). Die relatie bleek buiten de muren van de miljoenenvilla geen stand te kunnen houden. Drie maanden later was het al uit. Daarna kwam Brian weer terug bij Tamara. Zij was in een mum van tijd zwanger.

Ook Tamara ligt nog in het ziekenhuis. Voorlopig blijft Brian daar slapen om zoveel mogelijk bij zijn kindje en vriendin te kunnen zijn. Heel begrijpelijk! Mijn eigen zoontje is ook vijf weken te vroeg geboren en moest een tijdje op de afdeling neonatologie blijven om aan te sterken. Omdat je kindje zo kwetsbaar is wil je niks liever dan dag en nacht bij zijn bedje staan. Tenminste, als je een goede vader bent .. En dat is Brian blijkbaar!

Lees ook:Brian uit Gouden Kooi bezwangert ex-vriendin
Lees ook:Het gaat goed met Brian’s zoontje Kairo!
Lees ook:Roel van Velzen vader geworden
Lees ook:Tweede kind voor Thomas Acda
Lees ook:Zoontje voor Urby Emanuelson

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gouden Kooi’s Brian vader van een zoon

  1. Pingback: Brian uit Gouden Kooi bezwangert ex-vriendin | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>