Ruud de Wild nu ook vader van een zoontje

Het gonsde al de hele dag door Hilversum. De vrouw van Ruud de Wild, Aafke Burggraaff, is aan het bevallen! Even voor 16.00 uur was het zover. Ruud is vader geworden van een zoon. Op de website Ruuddewild.nl kondigt collega Jeroen Kijk in de Vegte de geboorte als volgt aan: Na een lange nacht en middels een keizersnede is vanmiddag geboren: Johnny Johnny Otto de Wild. Moeder en kind maken het prrriimaaaaaaa!! De dubbele naam is overigens geen tikfout. Ruud heeft net als voor zijn dochter Toy Travis wederom een hele bijzondere naam bedacht. Ruud en Aafke, proficiat!

Ruud de Wild was vrijdagochtend niet aanwezig bij zijn radioprogramma op Qmusic omdat zijn vrouw Aafke donderdagavond al opgenomen was in het ziekenhuis. De hele dag konden luisteraars via de website en via Twitter volgen of de bevalling voorspoedig verliep. Dat ging met de nodige humor. Zo was op Twitter onder meer te lezen: .. Ruud net aan de lijn. Nog geen kind. Ruuds vrouw hangt aan slangen en apparaten…

Vrijdag rond het middaguur wilde de bevalling nog niet vlotten. Jeroen Kijk In De Vegte schreeft toen: Jeroen hier! Even een updateje: Ruuds vrouw is nog steeds niet bevallen. Het duurt allemaal erg lang. Verder geen ellende of bijzonderheden.

Uiteindelijk is door complicaties toch besloten om de baby met een keizerssnede te halen. De bevalling werd namelijk kritiek. Het kindje was de helft van een tweeling. De andere baby had het eerder al niet gehaald. Voor Aafke is Johnny Johnny Otto haar eerste kind.

Ruud de Wild en Aafke trouwden in september 2007. De DJ heeft al een dochter uit zijn vorige huwelijk met Tatum Dagelet: de 5-jarige Toy Travis.

Lees ook:Derde kind Ruud de Wild
Lees ook:Tweede dochter Ruud de Wild
Lees ook:Vrouw Ruud de Wild is aan het bevallen
Lees ook:Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader
Lees ook:Raad de naam van Bridget’s baby en win een reis

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ruud de Wild nu ook vader van een zoontje

  1. Pingback: Vrouw Ruud de Wild is aan het bevallen | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>