Den Blijker liet baby champagne proeven

Ik vind het wat ver gaan .. om je baby champagne te laten proeven omdat ie zonodig allerlei smaken moet leren kennen. Voor chef-kok Herman den Blijker is het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld en helemaal bonton, zo vertelt hij deze maand in Mama Magazine: “Vlak na de geboorte heb ik Matz twee druppels champagne laten proeven, zoals dat traditie is in de champagnestreek.”

Speciaal voor zijn eerste zoontje liet Den Blijker een champagne maken met diens naam op het etiket. “Krijgt hij tot zijn 18e elk jaar een magnum voor zijn neus voor zijn verjaardag.”

Den Blijker popelt om Matz verfijnde maaltjes te voeren. “Als hij zijn fruithapjes voorbij is, ga ik lekker een gepocheerd eitje voor hem maken met truffel en kaviaar”, stelt hij. “Wel in de blender natuurlijk. Ik wil hem kennis laten maken met zoveel mogelijk smaken.”

De kok had nooit gedacht dat hij zou genieten van het vaderschap. “Ik houd niet van baby’s. Ze stinken en zijn lelijk. Behalve deze.” Luiers verschonen heeft hij echter vooralsnog overgelaten aan zijn vrouw Jackie. “Op de een of andere manier is Jackie me altijd voor. Zo mooi om te zien hoe ze zich als een leeuwin op haar kind werpt.”

Bron: Mama Magazine.

Lees ook:Baby’s eerste woordje is Dior of Gucci
Lees ook:Mama Magazine primeurt met Froukje’s baby
Lees ook:Pink Ribbon: bekijk Manon’s verhaal
Lees ook:Isa Hoes Mama van het Jaar
Lees ook:Tè leuk: EK-collectie voor je baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>