K2 zoekt K3-finaliste Kathleen bevallen

Ze is blond en heet ook nog eens Kathleen. En ze is ze qua uitstraling en talent eigenlijk de gedroomde opvolgster van Kathleen Aerts die eerder dit jaar K3 vaarwel zei. Er is maar één probleempje: ze is zojuist bevallen! Niet echt de ideale basis voor de start van een waanzinnig drukke zangcarrière bij een populaire meidengroep. Toch gaf Kathleen Goossens zich op voor de audities van K2 zoekt K3. Compleet met hoogzwangere buik plaatste ze zich voor de finale. Of ze gewonnen heeft zal de komende weken duidelijk worden. Wat we nu in ieder geval al weten is dat ze moeder is geworden van een zoontje.

Het jongetje heet Bodhi en is al op 31 augustus geboren. Een woordvoerster van Studio 100, het Belgische bedrijf achter K3, heeft dat maandag laten weten.

Het blijde nieuws is dus pas een dikke week later naar buiten gebracht. Waarschijnlijk om niet al te veel roet in het eten te gooien van de populaire televisie-zoektocht. Als naar buiten wordt gebracht dat Kathleen al bevallen is, terwijl ze op televisie nog met een dikke buik te zien is dan komt het programma natuurlijk wel een tikkie achterhaald over. Dat effect hebben de producten op deze manier in ieder geval met een weekje uit kunnen stellen.

De woordvoerster meldt: ,,Mama, papa en de kleinde Bodhi maken het goed en genieten volop van elkaar. De kleine jongen is net als zijn mama een blond kopje.”

Kathleen Goossens is een van de acht finalistes van K2 zoekt K3. Het programma wordt uitgezonden op zaterdag door SBS6 om 20.00 uur.

Enkele weken geleden werd bekend dat ook de roodharige Karen Damen van het huidige K2 in verwachting is.

Lees ook:Karen van K3 is zwanger
Lees ook:Kathleen Aerts (ex-K3) is zwanger
Lees ook:Zoontje Kathleen Aerts geboren
Lees ook:‘Carla Bruni bevallen van zoon’
Lees ook:Kathleen Aerts zwanger van jongetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>