Zangeres Krezip bevallen van zoontje Billie

Jacqueline Govaert, zangeres van de band Krezip, is donderdag bevallen van een zoontje. Billie is het eerste kind van Govaert en haar vriend Ivo Maissan. De zangeres vertelde het nieuws vrijdagochtend zelf op Radio 538 en ook op de website van Krezip staat het geboortenieuws te lezen:

Op 26 maart om 5.50 is ie geboren: Billie Miel Maissan. Het ging heel snel, binnen 5 uur was hij op de wereld. Met Jacqueline, Ivo en Billie Miel gaat het hartstikke goed. 48 Centimeter en 7 pond schoon aan  de haak!

Jacqueline Govaert kondigde eind oktober 2008 aan dat ze zwanger was. Kort daarvoor was ook bekend geworden dat de Tilbugse band a twaalf jaar uit elkaar gaat. Volgens Govaert had de breuk niks te maken met de zwangerschap.

Zie ook: En dit is ‘m dan: Billie! (FOTO)

Lees ook:Jacqueline Govaert zwanger van tweede
Lees ook:Jacqueline Govaert bevallen van dochter
Lees ook:En dit is ‘m dan: Billie!
Lees ook:Marielle Bastiaansen en zangeres Krezip zwanger
Lees ook:Baby geeft Jaqueline ademsteun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>