Dochter Sarah Palin bevallen van zoon

Het dreigde eerder dit jaar even uit te draaien op een heuse babygate voor Sarah Palin, de inmiddels verguisde running mate van presidentskandidaat John McCain. Niet Sarah zelf maar haar tienerdochter Bristol zou de moeder zijn van Palin’s jongste kind. Er waren namelijk foto’s opgedoken van Bristol met een opvallend bollend buikje. Om de geruchten de kop in te drukken werd al snel bekend gemaakt dat Bristol inderdaad zwanger was .. maar ze was nog lang niet bevallen. Dat is nu wel gebeurd. En het is een jongetje. Hebben we dat ook weer gehad!

De geboorte is gemeld door het Amerikaanse showbizzblad People. Het kind heet Tripp Easton Mitchell Johnston en is zondag geboren in Palmer, Alaska. Volgens Jones maken de moeder en de baby het goed.

De vader van het kind is Levi Johnston. Hij volgt een opleiding tot elektricien. Hij zei in oktober dat hij en Bristol in 2009 willen trouwen.

Bron: De Pers.

Lees ook:Zoon John Travolta geboren
Lees ook:Sarah Palin’s tienerdochter Bristol is zwanger
Lees ook:En ze noemen hem … Bronx Mowgli
Lees ook:Is Angelina ècht bevallen van haar tweeling?
Lees ook:Babygate voor running mate van John McCain?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>