Het is een baby!

Het was komkommertijd qua babynieuws de afgelopen weken. Dat heeft als voordeel dat de redactie van Zwanger.blog zo klaar is met het op een rij zetten van baby’s die hier en daar geboren zijn bij BN’ers en buitenlandse celebrities. Eén van de kersverse papa’s is Lange Frans.

De 27-jarig rapper is vader geworden van een zoon, zo lezen we op de website van het duo Lange Frans en Baas B. Zijn vrouw Daniëlle beviel op donderdag 21 augustus in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Het jongetje kreeg de naam Willem Frans Hendrikus Frederiks.

Ook soapie Koert-Jan de Bruijn mag zich sinds 7 augustus papa noemen. Vriendin Charlotte zette in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam een dochter op de wereld die luistert naar de naam Keetje Sofia.

Ook blij nieuws voor Hollywoodster Matt Damon en zijn vrouw Luciana. Het koppel kreeg een tweede dochter. Het meisje heet Gia Zavala. D’r zusje Isabella is inmiddels al 2 jaar oud.

Zangeres Gwen Stefani (39) werd op 21 augustus voor de tweede keer moeder. Haar 2-jarige zoontje Kingston kreeg er een broertje bij. Het jongetje kreeg de namen Zuma Nesta Rock.

En popster Ricky Martin liet in een verklaring op zijn website weten dat hij enkele weken geleden vader is geworden van een tweeling. De jongetjes zijn ter wereld gebracht door een draagmoeder. De 36-jarige zanger heeft de volledige zorg van de baby’s op zich genomen en verdwijnt daarom ruim een jaar uit de spotlights.

Is er babynieuws aan onze aandacht ontsnapt? Laat het weten in de reacties hieronder!

 

Lees ook:Frans Bauer papa van het jaar 2009
Lees ook:Lange Frans wordt weer vader
Lees ook:Edsilia Rombley bevallen van dochter
Lees ook:Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Tweede dochter van Anni en Ids geboren: Elisabeth

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het is een baby!

  1. Lin

    Onder het motto ‘smaken verschillen’, maar ik vind Zuma toch echt een vreselijke naam. Er is een spelletje dat zo heet (leuk spelletje overigens).

    Keetje vind ik ook niet echt je-van-het, maar die kan er dan tenminste nog voor kiezen later om zich Sofia te noemen.

    En volgens mij ben je baby Julia van Winston Gerscht-dinges en Renate Verbaan vergeten?

      /   Reply  / 
  2. Liesbeth Kombrink

    Inderdaad! Op 16 augustus is Julian geboren, zoon van Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz. Thanx Lin!

      /   Reply  / 
  3. Liesbeth Kombrink

    Laten we ook presentatrice Marit van Bohemen niet vergeten. Ze kreeg op 1 augustus een dochter, Jacky. En op 21 augustus werd zangeres Linda Wagemakers moeder van dochter Eve Julianne Tirza.

    Hebben we ze nu dan wel allemaal gehad? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>