Prinses Anita in verwachting van tweede kind

Tja .. op een weblog als deze kunnen we er uiteraard niet omheen. Als één van Oranjes aan gezinsuitbreiding werkt, zullen we dat toch echt moeten melden. Prinses Anita, de vrouw van prins Pieter-Christiaan, is in verwachting van haar tweede kind. Ze is in oktober uitgerekend, liet de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten. In november 2006 kreeg het stel al een dochter, Emma. Pieter-Christiaan is de derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.  (Foto:©RVD/Capital Photos)

Lees ook:Zoon voor prins Pieter-Christiaan en prinses Anita
Lees ook:Prinses Aimée in verwachting van derde kind
Lees ook:Tweede kind prins Floris en Aimée op komst
Lees ook:Dochter voor prinses Margarita: Julia Carolina Catharina
Lees ook:Jan Smit vader van dochter: Emma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>