Alweer een babyverkiezing…

Het is nog steeds eeuwig zonde dat de verkiezing Blijste Baby van Pampers vorig jaar uitgelopen is op zo’n debacle. Want als je we ergens dol op zijn dan is het wel een wedstrijd waarin jouw kleintje wordt verkozen tot de mooiste/liefste/grappigste baby of peuter. Daarom maken we dit keer schaamteloos reclame voor de nieuwste loot aan de stam der babyverkiezingen: die van BO Lifestyle!

De wedstrijd is uniek want er wordt elke maand een baby of peuter uitverkoren. En de prijs die je kunt winnen is ook de moeite waard: een Babboe City bakfiets t.w.v. 1.279,-

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juni in op de website van BO Lifestyle. Roep al je familie en vrienden op om te stemmen op jouw kindje en wie weet krijgt jouw baby of peuter straks de eeuwige roem. En jij die geweldige bakfiets!

Lees ook:Win een bakfiets bij Het Consultatiebureau
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar 2014
Lees ook:Bedenkelijke wedstrijd ‘Maak je droombaby’
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar
Lees ook:Win een Koelstra kinderwagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>