Caroline Tensen terug van vakantie voor bevalling Babyboom

Donderdag begint het vervolg van Babyboom, zes nieuwe afleveringen waarin de NCRV laat zien hoe het de kandidaten vergaan is sinds ze zwanger zijn geworden. Er zijn al 53 Babyboom-baby’s geboren. Een aantal koppels heeft de bevalling nog voor de boeg. Zo ook Diana en Jeroen. Het stel bezorgde presentatrice Caroline Tensen kippenvel. Van hun allerlaatste centen bekostigden ze na jaren van mislukte pogingen zèlf een IVF-behandeling met eiceldonatie .. en met succes! Hun verhaal raakte Caroline zo dat ze zelfs terug komt van vakantie als Diane besluit tijdens haar trip te bevallen.

Het zegt iets over de betrokkenheid van Caroline Tensen bij Babyboom. Overigens geldt dat meeleven met de kandidaten voor alle progamma’s die ze presenteert, zo vertelt de 44-jarige Tensen die net een kakelvers contract heeft getekend bij de NCRV: ,,Ik doe alleen dingen die ik leuk vind of die me interesseren. Dan komt die betrokkenheid bijna als vanzelf. In het geval van Diana en Jeroen was het helemaal een bijzonder verhaal. Dan denk je toch wel even dat er hierboven iemand moet bestaan die daar de hand in heeft gehad.”

Betrokkenheid is één ding, maar gaat het niet wat ver om er voor terug te komen van vakantie? ,,Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zou doen als ik ergens in Azië zou zitten. Maar ik blijf dit jaar in Europa dus dan vind ik dat ik niet kan wegblijven.”

De emoties liepen behalve bij Diana en Jeroen ook hoog op in het geval van Denise en Peter. Hun zoontje Dylan overleed enkele weken na de geboorte. Hij werd in januari 14 weken te vroeg geboren en worstelde sindsdien met zijn gezondheid. Op 20 januari stierf het jongetje.  Caroline bezocht samen met de ouders het grafje van Dylan.

Het bleek achteraf één van de meest indrukwekkende opnamedagen uit de nieuwe serie Babyboom-afleveringen. Een schril contrast met de rest van de kraamvisites die Caroline voor het programma mocht afleggen. Die waren over het algemeen alleen maar 'leuk en gezellig'.

Omdat Babyboom zo’n succes was komt als vanzelf de vraag bovendrijven of er binnenkort een nieuwe serie aflevering volgt. Daarover kan Caroline Tensen kort zijn. ,,Nee, hierna houdt het echt op.”  

Babyboom Het vervolg is te zien vanaf donderdag 3 juli tot en met donderdag 7 augustus om 21.20 uur bij de NCRV.

Zie ook: Babyboom Het Vervolg is topper op internet

Lees ook:Nieuwe serie Babyboom
Lees ook:Diana en Jeroen van Babyboom hebben een dochter!
Lees ook:Babyboom krijgt binnenkort een vervolg
Lees ook:Zoon voor Diana en Jeroen
Lees ook:Babyboom Het Vervolg is topper op internet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caroline Tensen terug van vakantie voor bevalling Babyboom

  1. Betty

    Morgenavond ga ik zeker kijken naar de nieuwe serie Babyboom. Ben heel benieuwd hoe het met iedereen gaat .. zal best emotioneel zijn af en toe als ik het zo lees.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>