Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Kinderen? Stop met ze op te voeden! Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou moeten zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om. Maak van een probleem een mogelijkheid. Wil je weten hoe? Kom dan naar een lezing door Berthold Gunster gebaseerd op zijn laatste boek Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Hoe kun je omdenken? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou kunnen zijn. Van een gebrek een talent maken.

Kortom een leerzame en leuke avond voor: alle ouders, onderwijzers, jeugdleiders, trainers, verzorgers, oma’s, peuterleiders, docenten, opa’s, badmeesters, hopmannen, kinderartsen, mentoren, gezinsvoogden, akela’s, kinderrechters, huisartsen, stiefouders, orthopedagogen, gezinsbegeleiders, pleegouders en alle anderen die kinderen en pubers een warm hart toedragen.

De lezing vindt plaats op donderdag 31 oktober 2013 in Amsterdam en begint om 20:00 uur. De lezing duurt 75 minuten. Na de pauze is er gelegenheid om te reageren en vragen te stellen. Berthold Gunster zal op basis van zijn Omdenkfilosofie de vragen beantwoorden. De avond zal ongeveer tot 22.30 uur duren.

Wat: Lezing door Berthold Gunster

Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191 te Amsterdam

Tijd: 20:00 uur

Kosten: € 19,95 incl btw.

Bron: Ja-maar® …

Lees ook:Recordpoging simultaan borstvoeden in Amersfoort
Lees ook:Jaar cel voor veroorzaken miskraam
Lees ook:Negenmaandenbeurs zoekt zwangere modellen!
Lees ook:Wie gelooft er in babyfluisteraar Derek Ogilvie?
Lees ook:Om alvast in je agenda te zetten voor 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>