Vrijkaartjes Ouders Natuurlijk

Op zondag 3 juli wordt in Arnhem de tweede editie gehouden van de beurs Ouders Natuurlijk! Zwanger.blog.nl mag 3×2 vrijkaarten weggeven voor het evenement. Wil jij de gratis kaartjes winnen? Plaats hieronder dan een leuke reactie. Vergeet niet je e-mail adres te vermelden zodat we persoonlijk contact met je kunnen opnemen.

Ouders Natuurlijk! is een aanrader voor (aanstaande) ouders die de Negenmaandenbeurs misschien iets te massaal vinden en bewust kiezen voor natuurlijk ouderschap. Of er juist meer over willen weten.

Op dit unieke evenement vind je alles wat te maken heeft met natuurlijk ouderschap. Er zijn allerlei stands met onder meer houten speelgoed, draagdoeken, katoenen luiers en verzorgingsproducten op natuurlijke basis.

De hele dag door zijn er lezingen en workshops, maar ook diverse webshops laten zien wat ze in hun assortiment hebben.

Kijk op www.oudersnatuurlijk.nl voor het volledige en meest actuele overzicht van de activiteiten op de beurs.

Ouders natuurlijk! wordt gehouden op zondag 3 juli 2011 van 10.00 – 17.00 uur in het Van der Valk Hotel Duiven, Impuls 2, Arnhem (aan de A12).

Lees ook:Beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs!
Lees ook:Data Negenmaandenbeurs 2011
Lees ook:Wasbare luiers veel beter voor milieu dan wegwerpluiers

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrijkaartjes Ouders Natuurlijk

 1. Maria

  Ben net zwanger van mijn tweede kindje. Bij de eerste heb ik alles heel veel op gevoel gedaan. Voor mij is dat ook natuurlijk ouderschap. Dat ben ik bij mijn tweede ook van plan. Zo’n beurs brengt je altijd weer op nieuwe ideeen.

    /   Reply  / 
 2. Daphne

  Ik ben zwanger van mijn tweede kindje. Mijn andere kindje is al groot, 13 jaar en gaat binnenkort naar de middelbare school.
  Het is echt te gek dat mijn eerste alles zo bewust mag meemaken van mijn nieuwe zwangerschap. We zijn heel benieuwd naar het kindje.
  Ben eind september uitgerekend en krijg net een beetje een buik (je). Denk dat ik z’n beurs nu nog wel aankan. hihi over een maand of 1 a 2 gaat het wat moeizamer. Ga beginnen aan de baby kamer zodra de zolder af is voor de grootste. Heb dus nog twee kamers in te richten. Help ik moet naar een beurs!!!!

    /   Reply  / 
 3. Dinka

  Ik woon in de buurt van Arnhem dus het lijkt me leuk om er op 3 juli een kijkje te nemen. Het wordt mijn eerste kindje dus ik wil alles zo goed en gezond mogelijk doen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>