Gouden Kooi baby van Nadia en Dennis geboren

De baby van Nadia en Dennis uit de inmiddels van de buis verdwenen serie De Gouden Kooi is geboren. Het is een meisje en ze heet Jaycee-Lynn. De bevalling in een ziekenhuis in Nijmegen is goed verlopen. Dennis Bax en Nadia Derbane hebben ongeveer een half jaar in De Gouden Kooi gewoond. Ze verlieten de miljoenenvilla toen duidelijk werd dat Nadia zwanger was. (Foto: Goudenkooi.tv)

Het meisje is een paar weken te vroeg geboren maar maakt het prima. De 24-jarige Nadia was pas op 1 augustus uitgerekend. Jaycee-Lynn hoefde niet in de couveuse maar mocht meteen bij haar moeder op de kamer blijven. Ze mag donderdag al met Nadia mee naar huis, meldt Nu.nl.

Vorige week suggereerde de winnaar van de Gouden Kooi, Terror Jaap, dat niet Dennis maar hij best wel eens de vader zou kunnen zijn van Nadia’s baby.

Ik heb nu al medelijden met het arme kind!

Zie ook: Nadia in Gouden Kooi bezwangerd door Jaap?

Lees ook:Ook medelijden met baby van Gouden Kooi’s Nadia?
Lees ook:Foto-album Dennis, Nadia en Jaycee-Lynn op YouTube
Lees ook:Claire uit Gouden Kooi zwanger van Huub
Lees ook:‘Zwangere Nadia krijgt rol in Gooische Vrouwen’
Lees ook:Nadia in Gouden Kooi bezwangerd door Jaap???

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>