Win een unieke ‘handgemaakte’ string, hipster of rio!

libresseTussen je menstruatie periodes door is het natuurlijk ook heel belangrijk om je fris en zeker te voelen. Gelukkig kan dat tegenwoordig met de Libresse Multistyle inlegkruisjes. Deze inlegkruisjes zijn echt superfijn en handig in gebruik. De naam Multistyle verraadt het eigenlijk al…deze inlegkruisjes zijn uitgerust met flexibele zijkanten die je kunt omvouwen en ze hebben een brede voorkant met CurveFit.  Doordat de inlegkruisjes zo handig gevormd zijn, passen ze easily in elk type ondergoed. Of je nu een boxershortje, hipster of een string draagt – they fit perfectly!  Zelf vind ik dat erg prettig, want  ik heb toch bepaalde voorkeuren voor ondergoed op bepaalde dagen in de maand. Ook goed om te weten is dat deze fijne inlegkruisjes net zoveel absorberen als normale inlegkruisjes. So you’re safe anytime, anywhere.  De Libresse Multistyle inlegkruisjes zijn bovendien apart verpakt en passen gemakkelijk (én discreet) in je handtas.

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Past in zowel string, hipster als boxershort
  • Super safe, want absorbeert net zo goed als een normaal inlegkruisje
  • Fijn per stuk verpakt en passen prima & discreet in je handtas
  • Ongeparfumeerd

Nieuwsgierig geworden en ook toe aan wat comfort tussen twee menstruatieperiodes in ? Vraag dan hier  graag linken naar http://libressemultistyle.nl/ een proefpakketje aan.

string& Stringalarm…. (trommelgeroffel) want:  Ontwerp & win je eigen ontworpen ondergoed

Libresse heeft bovendien een bijzondere actie voor je in petto, want je kunt binnenkort samen met alle andere Libresse-fans de ideale ‘sexy string’, “Hippe Hipster” en Romantische Rio ontwerpen! Daarbij mag jezelf bedenken van welke stof hij wordt gemaakt en hoe  deze eruit komen te zien qua design en versieringen. Elke week staat een ander type ondergoed centraal.

Superleuk dus! Het uitverkoren gezamenlijke eindresultaat wordt met de hand gemaakt en die kan jij dus winnen.  Het winnende ontwerp wordt gemaakt door een meesteres in het maken van op maat gemaakte lingerie namelijk de eigenaresse van Lijfgoed: Cassandra Saeijs.

Meedoen aan deze fantastische wedstrijd kan via www.multistylecollection.nl

Geen reacties // Reageer