Kadotip: Opa & Oma Box

opaenomabox_home_07_06Ben je op zoek naar een leuke manier om je (schoon)ouders te vertellen dat ze binnenkort opa en oma worden? Dan is dit misschien een leuke kadotip: de Opa en Oma Box. In het koffertje zitten allerlei producten voor zowel opa, oma als kleinkind. De box heeft een waarde van 35 euro en is voor  € 9,95 op internet te bestellen,  inclusief verpakkings- en verzendkosten.

In de Opa en Oma Box zit onder meer een glossy tijdschrift en een cadeaubon van €10 waarmee je online een foto-album kunt samenstellen en laten afdrukken.

Bovendien ontvangen de (aanstaande) grootouders het boek  ‘Hoera, de Kleinkinderen komen!’ geschreven door Yvette Kuiper. Alle facetten komen hierin aan bod: het begin van een nieuwe levensfase, de verzorging van een kind, de rol in de opvoeding, wat te doen bij ziekte, leuke dingen om te doen en uitstapjes.

Klik hier voor meer informatie over de Opa & Oma Box.

Lees ook:Boekentip: Van oma mag alles!
Lees ook:Groter gezin als opa en oma oppassen
Lees ook:Opa en oma maken kleinkinderen dik
Lees ook:Winnen: nieuw boek ‘Borstvoeding’
Lees ook:Rockingnames: een bijzonder namenboek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kadotip: Opa & Oma Box

  1. jacobs

    heel leuk zo een doos alleen jammer dat deze nooit wordt geleverd, wel eens mail dat deze is november wordt verstuurd (eind november besteld???) Maar horen we niks meer sonde van het geld)

      /   Reply  / 
  2. Hieke Hofman

    Ik wacht al sinds augustus op de oma en opa box, dus ik vraag me af of hij ooit nog wel komt, ik zou iedereen afraden om hem te bestellen, want het is toch 10 euro wat je weggooit.

    Hieke Hofman

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>