Rockingnames: een bijzonder namenboek

Wat een leuk idee! Fotograaf Timo Sorber – zelf vader van twee zoons met de namen Silver en Elvis – schreef een boek over 50 kinderen met stoere en bijzondere namen. Een paar voorbeelden: Alaska, Zon en Jagger. Je moet er maar op komen! Waarom krijgen sommige kinderen zo’n aparte naam? In Rockingnames leest u de verhalen van de ouders en kunt u smullen van 50 prachtige fotoportretten van deze kids die dankzij hun bijzondere naam alvast een streepje voor hebben.

‘Rockingnames’ kan als inspiratiebron dienen voor aanstaande ouders die nog op zoek zijn naar een leuke naam voor hun kind. Het boek bevat namelijk ook een register met meer dan 20.000 kindernamen.

Een paar citaten:

Indya, een naam die herinnert aan een verlangen naar verre oorden, vreemde smaken, felle kleuren en hemelse ervaringen… Yoga-mama wilde graag naar India. Maar Indya kwam bij mama!

Waarom Wolf Wolf heet? Vernoemd naar het boek van Gerard Reve: Wolf. Gaat over een lief jongetje Wolf, die van dansen houdt. En….er zit een lage toon in zijn naam. Dat straalt (voor mij) rust en stabiliteit uit. En dat wens ik hem toe. Stabiliteit. Bovendien heeft Wolf een prachtige beginletter (W), daar let je als grafisch ontwerper op.

Als ik op zoek zou zijn naar een leuk kadootje voor een zwangere vriendin of zus, dan zou ik het wel weten. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor 14 euro 95 heb je het 148 pagina’s tellende boek al in je bezit. Je kunt Rockingnames hier bestellen.

Lees ook:Winnen: kindernamenboek ‘Rockingnames’
Lees ook:Kadotip: het Baby Startpakket
Lees ook:Nog een week: win het boek ‘Borstvoeding’
Lees ook:Emma en Daan ook in 2012 populairste kindernamen
Lees ook:‘Gekke babynaam maakt adopteren moeilijker’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rockingnames: een bijzonder namenboek

  1. Pingback: Winnen: kindernamenboek ‘Rockingnames’ | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>