‘Wie is mijn vader?’ uitgesteld

Van uitstel komt afstel, denk ik maar even hardop. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat we het omstreden programma ‘Wie Is Mijn Vader?’ niet meer terugzien op de buis. RTL heeft in ieder geval al besloten om komend najaar niet met uitzenden te beginnen. In het nieuwe tv-programma herenigt Irene Moors donorkinderen met hun biologische vader.

De serie is op de lange baan geschoven, omdat er wellicht te weinig matches komen voor een hele reeks afleveringen, staat te lezen op de programmasite van producent Tuvalu.

Wie Is Mijn Vader? probeert donorkinderen aan hun biologische vader te koppelen door middel van een DNA-database. Enige tijd geleden was een eenmalige uitzending van het programma te zien, die veel nieuwe aanmeldingen opleverde. Desondanks is het onzeker of dit genoeg herenigingen oplevert om een serie programma’s te vullen.

“Over enkele maanden, als daadwerkelijk iedereen in de databank is opgenomen en alle profielen vergeleken zijn, zullen we kijken hoe het in de toekomst verder moet met Wie Is Mijn Vader?”, laat het team achter het programma weten. Dan wordt ook bezien of het mogelijk is om volgend jaar wel een hele serie op tv te krijgen.

Het team benadrukt dat het project gewoon doorloopt. De database blijft bestaan en de mogelijkheid om je aan te melden geldt nog steeds.

Lees ook:Irene Moors presenteert ‘Wie is mijn Vader?’
Lees ook:Kick-off Wie is mijn vader?
Lees ook:Nieuwe serie Baby’s Wil is Wet in zomer 2009
Lees ook:Barbie zwanger van een meisje
Lees ook:‘Nicole is zwanger vermoord’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>