Irene Moors presenteert ‘Wie is mijn Vader?’

Irene Moors gaat het nieuwe programma ‘Wie is mijn Vader?’ presenteren bij RTL4. De presentatrice maakte dat donderdagavond zelf bekend in RTL Boulevard. In het nieuwe programma gaan Nederlandse kinderen van een zaaddonor op zoek naar hun biologische vader.

In ‘Wie is mijn Vader?’ worden de donorkinderen ondersteund bij de zoektocht naar hun biologische vader en mogelijke halfbroers en -zussen. Ze krijgen hulp van een gespecialiseerd team dat gebruik maakt van de nieuwste DNA-technieken.

 

Lees ook:Kick-off Wie is mijn vader?
Lees ook:‘Wie is mijn vader?’ uitgesteld
Lees ook:Puber was zaaddonor voor tante
Lees ook:Wie wordt de vader van Froukje’s baby?
Lees ook:Interview eicellen invriezen in Grazia

1 Reacties // Reageer

One thought on “Irene Moors presenteert ‘Wie is mijn Vader?’

  1. p.borgers

    hier een reactie op het programma “wie is mijn vader”ik heb me mateloos gestoord aan het woord “vader”, deze kinderen zijn allemaal gewenst op de wereld gekomen,mijn kleinzoon is gelukkig ook zo gekomen, wat voor beide ouders heel moeilijk was om hier uiteindelijk voor te kiezen, als het op een natuurlijke wijze niet lukt, zowel de vader als de moeder zijn heel gelukkig met hem, en als hij vragen heeft zullen ze hem ook alles vertellen.
    met jullie programma lijkt het wel, of de moeders vreemd zijn gegaan, weet je wel hoeveel pijn dit programma bij heel veel mensen doet, zo lijkt het wel iets vebodens waar beide ouders voor gekozen hebben, uitendelijk hebben deze doneren anoniem hun zaad afgestaan, en de ouders hebben hier flink voor moeten betalen, dus hopenlijk houden jullie nu op met het woord vader te gebruiken, en zeg gewoon donor, zoals bv. bloeddonor/nierdonor/ huiddonor enz.
    gegroet een oma die erg trots is op al haar kleinkinderen.
    mevr. p.B

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>