‘Nicole is zwanger vermoord’

Wat een vies zaakje. Het stinkt aan alle kanten. En door het vele moddergooien blijft het onduidelijk waar de stank precies vandaan komt. Iedereen beschuldigt elkaar. Eerst riep Ad van den Hurk uit Eindhoven dat zijn dochter vermoord was door haar stiefbroer Andy. Op zijn beurt zegt Andy nu dat zijn vader Ad in 1995 Nicolle heeft vermoord en dat ze indertijd ook nog eens zwanger was! (Foto: Omroep Brabant)

Aan Omroep Brabant liet Andy weten dat hij er ‘bijna zeker van’ is dat zijn vader Ad de dader is. Nicole zou volgens hem ook verkracht zijn door haar adoptievader.

“Ik weet inmiddels uit het onderzoek dat Nicole zwanger was toen ze vermoord werd. En ik heb een heel sterk vermoeden dat ze zwanger van mijn vader was”, vertelt Andy in een telefonisch interview.

“Ik heb altijd wel vermoedens gehad dat mijn vader het gedaan heeft. Er is een procent in mij dat hoopt dat hij er niets mee te maken heeft. Maar het stapelt zich op. Ik heb tijdens de politieverhoren hele duidelijke aanwijzingen gegeven dat ze wel de kant van mijn vader op moeten gaan. Daar ben ik niet alleen in, de rest van de familie ook.”

Andy werd op 8 maart aangehouden in het Engelse Stevenage, zijn woonplaats. Hij zou op Facebook bekend hebben dat hij Nicole had vermoord. Later ontkende hij dat. Andy werd uitgeleverd aan Nederland. De rechter in Den Bosch liet hem vervolgens vrij vanwege onvoldoende bewijs.

Vader Ad van den Hurk ontkent alle beschuldigingen: “Ik heb een klein beetje genoeg van deze spookverhalen”, zei hij in het TROS-programma Vermist. “De beschuldigingen van Andy zijn totaal uit de lucht gegrepen. Ik ben in 1984 gesteriliseerd.”

In Vermist las Ad een smsje voor van de Eindhovense politie, waarin stond dat de politie niet aan Andy zou hebben verteld dat Nicole zwanger was. De politie noemt het ‘vooralsnog sfeermakerij’.

Bron: Omroep Brabant

Lees ook:Man verft huis roze voor baby
Lees ook:Verdriet verteert Jeroen en Yvonne
Lees ook:‘Babydrama was verborgen zwangerschap’
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem
Lees ook:Baby overleden na ongeluk zwembad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>