Kom naar het Lief! lifestyle event

Je kent Lief! ongetwijfeld van de felgekleurde babyshirtjes met dito opschriften. Als je helemaal weg bent van deze kleding voor kleintjes dan zul je je zeker niet vervelen op het Lief! Lifestyle Event van 19 tot en met 22 mei in Dordrecht. Het belooft een oer-Hollandse buitenbeurs te worden met stands op het gebied van mode, lifestyle, wonen en cosmetica.

Het event wordt gehouden op een evenemententerrein in de Biesbosch. Iedere dag zijn er optredens van bekende Nederlandse artiesten zoals Nick en Simon, de 3 J’s, Lois Lane en Xander de Buisonjé.

Daarnaast zijn er diverse demonstraties en workshops. Vaar met de lief! boot naar het event, geniet van de natuur, laat je inspireren door diverse standhouders, volg een creatieve workshop of kom lekkere sandwiches, wraps, of taart eten op het lief! terras.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Tweede zoon Xander de Buisonjé geboren
Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader
Lees ook:Lief! komt ook met schoenen
Lees ook:Tweede huwelijk Xander en Sophie
Lees ook:Het wordt weer een zoon voor Xander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>