Lief! komt ook met schoenen

De kleertjes zijn volkomen ingeburgerd, net als de schattige meubeltjes. Maar Lief! Lifestyle weet van geen ophouden en breidt het assortiment steeds verder uit. Deze zomer maakten we al kennis met de eigen fietsen. En binnenkort komt daar ook nog eens een collectie schoenen bij. Zo kan je kind straks van top tot teen letterlijk in een hippe outfit rondstappen. Want Lief! is allang geen kledingmerk meer. Lief! is een Lifestyle!

De kinderschoenen zijn ontworpen in samenwerking met Amisa, bekend van Innocent Shoes. De schoenencollectie voor voorjaar en zomer 2012 bevat modellen voor zowel jongens als meisjes.

De ontwerpers hebben in de schoenen voor de jongens veel stoere en sportieve details verwerkt en ook vallen de kleuren rood, wit, blauw, bruin en grijs op.

De meisjesschoenen hebben veel lieve details zoals schubrandjes en hartjes en er is veel gewerkt met de kleuren roze, rood, zilver en bruin. De maatvoering loopt van 18 tot en met 31.

Bron: Prof News

Lees ook:Kom naar het Lief! lifestyle event
Lees ook:Zoon is duurder dan dochter
Lees ook:Tess en Sem populairste kindernamen 2013
Lees ook:Jongens spelen echt liever met auto’s
Lees ook:Dribbib rekent af met babykwijl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lief! komt ook met schoenen

  1. Vans schoenen online kopen

    Ohh ik vind baby schoentjes en kleertjes echt leuk!! Kan ik me echt aan vermaken. Is allemaal zo schattig en klein :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>