Tweede huwelijk Xander en Sophie

Kan ze geen ongelijk geven .. Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie Steger gaan hun huwelijksdag nog eens dunnetjes overdoen. Vorige zomer gaven Xander en Sophie elkaar al officieel het ja-woord. Maar eigenlijk was de bruid toen nog veel te moe van de bevalling van zoontje Dex. En dus gaan ze ‘uit liefde’ binnenkort voor een romantische reprise.

Sophie zal op de ‘tweede mooiste dag van haar leven’ opnieuw haar trouwjurk dragen. En Xander hoopt dat ze op het feest dit keer wel fit genoeg is om de hele avond met hem te dansen. Als dat geen ware liefde is ..

Na de bevalling in januari 2010 had het koppel flink wat kopzorgen. Sophie belandde in het ziekenhuis met een infectie. En ook hun pasgeboren zoontje Dex moest diverse keren worden opgenomen.

Xander vertelt over het ‘tweede’ huwelijk in De Telegraaf:

„Ik wilde niet nog een keer een bruiloft afzeggen. Met Wendy was het al een enorme blamage geweest, met Sophie hadden we het verplaatst toen ze zwanger was van Dex en dan zou ik het nog een keer hebben moeten uitstellen. Dan krijg je zo’n etiket van mislukte bruidegom. We wilden het dus hoe dan ook laten doorgaan. En dat is gebeurd, maar ik doe het toch over.”

Klik hier om het hele interview met Xander in De Telegraaf te lezen.

Lees ook:Tweede zoon Xander de Buisonjé geboren
Lees ook:Baby CD Xander de Buisonjé
Lees ook:Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé
Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader
Lees ook:Zoontje Xander in ziekenhuis met virus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>