Het wordt weer een zoon voor Xander

Dat zijn vriendin Sophie Steger zwanger was wisten we al. Na het bekendmaken van het blijde nieuws volgde echter vliegensvlug een soort van radiostilte rondom het tweede kind van Xander de Buisonjé. In verband met de zwangerschap werd het geplande huwelijk dat in september zou plaatsvinden uitgesteld. En vervolgens hoorden we weinig tot niks meer. Tot Xander zich begin deze week versprak in de radioshow van Giel Beelen. Sophie is in verwachting van een jongetje!

De baby moet begin volgend jaar ter wereld komen. Op de radio voegde Xander er ook maar meteen aan toe dat zijn tweede zoon de ‘werktitel’ Fabian heeft gekregen. Maar die naam krijgt het kind absoluut niet.

De Buisonjé heeft al een 6-jarig zoontje (Sem) uit zijn relatie met Wendy van Dijk. Sem krijgt volgend jaar dus twee halfbroertjes of -zusjes want ook Wendy is zwanger van haar tweede kind. Het geslacht van die baby is nog niet bekend.

Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader
Lees ook:Tweede zoon Xander de Buisonjé geboren
Lees ook:Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé
Lees ook:Tweede huwelijk Xander en Sophie
Lees ook:Zoontje Xander in ziekenhuis met virus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>