Obama’s geboortebewijs online

De strijd om het presidentschap van de Verenigde Staten in 2012 is in alle hevigheid losgebarsten. Eén van de mogelijke presidentskandidaten, zakenman Donald Trump, doet er nu al alles aan om de geloofwaardigheid van de zittende president aan te tasten. Trump trekt Barack Obama’s Amerikaanse nationaliteit in twijfel en dat laat de president niet zomaar gebeuren . (Foto: Elsevier)

Obama legde daarom woensdag een verklaring af over zijn omstreden geboortecertificaat. Het Witte Huis heeft Obama’s geboortebewijs zelfs op internet gezet!

Obama wil met de verklaring een eind maken aan de speculaties van onder meer Donald Trump. De zakenman is een onderzoek begonnen naar de nationaliteit van de Amerikaanse president. Trump vermoedt dat de president helemaal niet op Hawaï is geboren, zoals Obama beweert.

Als de beweringen van Trump kloppen, vervalt Obama’s recht op het presidentschap.

Lees ook:Je zou maar Obama genoemd worden ..
Lees ook:Is Michelle Obama echt zwanger?
Lees ook:Filmpje: Obama krijgt baby stil
Lees ook:En we noemen hem .. Barack Obama!
Lees ook:Mariah Carey zwanger van tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>