Baby CD Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé profileert zich meer en meer  als familyman. De zanger doet er de laatste jaren alles aan om het imago van rokkenjager van zich af te schudden. Sinds zijn huwelijk met Sophie Steger en de geboorte van zoontje Dex lijkt hij zijn wilde haren definitief verloren te hebben. Woensdag presenteert hij op de Negenmaandenbeurs zelfs een heuse baby CD!

Xander is door de organisatie van de beurs – als eerste man ooit – gevraagd om op 16 februari de officiële opening te verrichten. Hij grijpt die gelegenheid meteen aan om zijn speciale CD onder de aandacht te brengen.

Het idee voor het opnemen van de muziek ontstond na de geboorte van zoontje Dex. Hij was een huilbaby. Xander en Sophie merkten dat hij rustig werd als ze liedjes voor hem zongen. Die simpele melodietjes vormden de basis voor de baby CD. De muziek is opgenomen met als basis de bloedsomloop en de hartslag van de moeder.

Xander vertelt over de CD in onderstaand fragment van Ruuddewild.nl:

Radio 538 | Headlines | Fragment: Xander maakt ‘baby-cd’ | Radio 538 = 102 FM.

Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader
Lees ook:Tweede zoon Xander de Buisonjé geboren
Lees ook:Het wordt weer een zoon voor Xander
Lees ook:Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé
Lees ook:Tweede huwelijk Xander en Sophie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby CD Xander de Buisonjé

  1. adje

    mmmmmmmmmmmm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>